Comfort zone

Moj svet v malem

07/06/2017

Avto je moj svet v malem. Je kraj, kjer se pogovarjam sama s seboj, je pravo mesto, da prediham vse, kar se mi dogaja, je prostor, kjer se rojevajo nepozabni spomini, je nekakšna mobilna kopalnica in garderobna soba v enem, je najbolj varno zatočišče za vse pomembne besede, kmalu pa bodo v njem zadonele še razglašene otroške pesmice.

Moje, malo po izgledu, a veliko po vsebini, zatočišče se imenuje Škoda Fabia Monte Carlo. Z njo letošnjega poletja ne bom nikoli pozabila, saj bom z njo opravila vse večje nosečniške nakupe. Bom uspela v Fabio spraviti posteljico, voziček, igračke in nekaj prikupnih otroških oblekic? Čaka me tudi pobeg na morje, česar se že zelo veselim, saj sem prepričana, da je ta avto zahvaljujoč športnim sedežem dovolj udoben tudi za nekaj urno vožnjo s trebuščkom. Ko se vrnem, mi bo moja Fabia v pomoč, da bom z lahkoto in dobrega počutja opravila in pripravila vse, da bo moj mali zakladek prišel v kar najlepše možno okolje.

Nikakor nisem neka avtomobilska strokovnjakinja, niti ne velika avto-moto navdušenka, ampak Škodo Fabio sem na jumbo plakatih po mestu ogledovala že precej dolgo. Všeč mi je bila po izgledu, po vsebini in svoji »mestni priročnosti«. Sproti ti bom o njej in njenih, predvsem uporabnici prijaznih, lastnostih povedala kaj več, a ne morem si kaj, da ne bi že sedaj nanizala nekaj tistih, ki me najbolj navdušujejo: SmartLink omogoča, da kar med vožnjo upravljam svoj pametnih telefon. Preko Bluetootha povežem telefon in Fabio in že lahko vso pot govorim po telefonu, medtem ko ta počiva v kakšnem izmed predalčkov ali pa kar v torbici. Varnost je na prvem mestu in ta lastnost Škode Fabie Monte Carlo je zame najpomembnejša, saj sicer med vožnjo po telefonu sploh ne govorim.

Precej olajševalna zame je tudi pomoč pri vzvratni vožnji, saj sem zaradi trebuščka že precej okorna in se težko obračam, na srečo pa so tukaj senzorji in kamera, ki mi kažejo pravo pot na avtomobilskem zaslonu. O tem, pa tudi o res hudi panoramski strehi, zaradi katere lahko kot sovoznica uživam v razgledu, o neskončnem udobju, ki mi ga nudi Škoda Fabia Monte Carlo, predvsem pa o tisti mehki vožnji, po kateri vsi hrepenimo, bom v naslednjih tednih še veliko povedala, zato te vabim, da se mi pridružiš na moji poletni avanturi. Podaj se z mano na dolge in kratke poti z mojo zeleno novodobno zapeljivko, ki pleni poglede, kjerkoli se pojavi. Saj veš, tiste zavistno zelene … 😀

Nosim:

Kimono Zara

Kavbojke C&A

Sandale Deichmann

Prstan P.S. Fashion

Foto: Žiga Lovšin (zigalovsin.blogspot.si)

You Might Also Like