This is me

Sem Eva Ahačevčič, rojena 17. septembra 1988 in prihajam iz Dobrepolja. Pristna Dolenjka ostajam tudi po več letih življenja in dela v Ljubljani. Moje srce kljub delu v modnem in lepotnem svetu ostaja preprosto, navezano na spomine, ki sem jih kot deklica tkala v majhni dobrepoljski vasici, obkrožena s pristno druščino prijateljev, v objemu ljubečih staršev in starih staršev.

V zadnjih letih sem urednikovala na modnih in lifestyle portalih Fashion.si in Etiketa Magazin ter delovala na področju odnosov z javnostmi v sklopu agencije Idealia d.o.o. A modnemu svetu sem se kot velika ljubiteljica estetike zapisala še preden sem pričela z resnim delom in zaključila študij novinarstva na Fakulteti za družbene vede. Že konec gimnazijskih let sem se podala v manekenske vode in sprva pod okriljem agencije Hering Models, kasneje pa kot varovanka modne agencije Bronz opravljala manekenska dela doma in v tujini. V modo sem zaljubljena že vse življenje, a v zgodnjih študentskih letih sem ta svet resnično vzljubila. Zlezel mi je pod kožo, postal moja strast, za katero si želim, da se ne konča. Neskončno srečna sem, da jo lahko sedaj prepletam s svojim poklicem diplomirane novinarke in sem tako vpeta v ta magičen svet iz različnih zornih kotov. Da, moje delo je zaenkrat tudi moj velik hobi.

Moj novi projekt Love, Eva je nastal v želji, da se spoznate z mojim delom in življenjem. Razkrila vam bom svoj slog oblačenja, z vami delila lepotne izdelke, brez katerih si ne predstavljam življenja, hkrati pa delila tudi modne in lepotne novosti na slovenskem trgu. A ne le to! Spustila vas bom v svoje zasebno življenje in vam dovolila, da pokukate med priprave na mojo poroko. Razkrila vam bom, kako nastaja moje (oz najino) stanovanje. Mimo vas pa ne bodo ušli niti moj vadbeni program in zdravi recepti jedi, ki si jih pripravljam in tako, kolikor je le mogoče, pazim, kaj vnašam v svoje telo. Pod zavihkom Koncept PR boste seznanjeni z novostmi, ki jih za vas pripravljajo naročniki, s katerimi sodelujem v sklopu aktivnosti, povezanimi z odnosi z javnostmi. Na Love, Eva bo torej vedno zabavno in razgibano, saj sem tukaj z ljubeznijo predana življenju, vam in svojemu delu.

Love,

Eva <3