Comfort zone

Love, Eva ♥ na predstavitvi videospota Matjaža Kumlja

17/03/2016

Vedno sem neskončno ponosna, ko mojim prijateljem nekaj uspe … ko vidim, da se njihov dolgoletni trud obrestuje … ko je nekdo, ki sem ga spoznala kot tiho, nevsiljivo, pozitivno osebo, ki se sprehaja po modni brvi in ga ob prostem času zanima moda, prestopil cono udobja ter svoje izkušnje in talente združil v neko drugo, še zahtevnejšo strast. Tokrat je vse občudovanje usmerjeno v Matjaža Kumlja, Novomeščana, ki ste ga pred mnogo leti spoznali kot člana četverice All4Play, kasneje je s svojo lepoto zastopal našo državico na svetovnem izboru za Mistra Universe, se sprehodil po prenekateri modni pisti doma in v svetu, a njegovo srce je ves čas modnega udejstvovanja utripa za glasbo. Tik zatem, ko je bil sprejet na avdicijo za britanski X Factor, je dobil povabilo za nastopanje v prvi sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas. Očaral nas je s svojimi točkami Georga Michaela, Pharella Williamsa, Toša Proeskega in mnogih drugih. Po končanem šovu je svojo glasbeno pot aktivno nadaljeval z vlogo v uspešnem slovenskem muzikalu »Mamma mia«, kjer gledalce še vedno navdušuje v vlogi Skyja, v ponedeljek pa je v ljubljanski kavarni Sputnik predstavil prvi samostojni videospot za pesem Kemija. Spot je zaradi drznosti požel salve navdušenja, a še bolj je vse zbrane prepričal Matjažev nastop, energija, ki jo oddaja iz odra … Lahko vam povem nekaj: na domačih dogodkih se redko zgodi, da VIP povabljenci plešejo že kmalu zatem, ko glasbenik zaigra tri pesmi. Pri Matjažu se je zgodilo prav to in po njegovih taktik nisem zaplesala le jaz, pač pa tudi Alenka Godec, Damjana Golavšek, Samuel Lucas, Rok Ferengja, Tomaž Klepač, Natalija Kolšek, Eva Hren in mnogi drugi prijatelji iz muzikala Mamma mia. Samo predstavljam si lahko, kako izvrsten občutek mora biti to in v tistem trenutku sem bila za Matjaža tako vesela, kot da bi se to dogajalo meni. Čestitke, dragi prijatelj!

Karin Škufca_Matjaž Kumelj_Eva Ahačevčič_Laura Škvorc_Kemija_Love, Eva

Na dogodku sem se med drugim družila z mojo dobro prijateljico Karin Škufca, s katero sva Matjažu vzeli dve minutki in se kot pravi “fenici” fotkali z njim. Kakopak!

Zaradi močnega prehlada je bil Matjažev nastop sicer precej kratek, druženje z njim pa se je nadaljevalo še nekaj ur. A nič za to, saj sem prepričana, da ga čaka svetla prihodnost in se bodo njegovi nastopi v prihodnje kar vrstili, saj je očitno, da je glasba tista prva ljubezen, za katero mu bije srce. Do takrat pa lepo vabljeni, da si ogledate njegov najnovejši glasbeni izdelek, videospot režiserja Perice Raia, v katerem mu družbo dela simpatična manekenka Laura Škvorc. Skladba je moderna ljubezenska balada in govori o zvezi dveh, ki je bila sicer včasih zelo trdna, a je žal zbledela. Ob spominih na pretekle dni si oba močno želita to kemijo nazaj, vendar morata najti način, kako to doseči. Da je skladba Kemija narejena z odlično in profesionalno ekipo, lahko potrdijo znana imena avtorjev skladbe: glasbo je napisal Nermin Puškar, obetavni glasbenik, ki je zaključil glasbeno akademijo v Sarajevu, pod tekst pa se je podpisal mojster prepletanja besed Rok Trkaj. Zahvala za žive instrumente in moderen aranžma gre producentu Krešimirju Tomecu. Uživajte ob ogledu in poslušanju:

Foto: Gašper Franko

You Might Also Like