Beauty

“Gospa, kako lepo dišite!”

19/12/2016

Zima dovoljuje močnejše parfume, a zahteva nove načine nošenja. Potrebuje več poživitve, energije in moči za vsakodnevne izzive. To so besede podjetja MySpirit, v sodelovanju s katerim je Rebeka Dremelj lansirala svoj parfum MySpirit by Rebeka in tako postala prva Slovenka z lastno dišavo. Da ima zima svoje zahteve glede nošenja parfumov, se ne bi mogla bolj strinjati. Priznam pa, da težko najdem dišavo, ki mi je res všeč in se res dolgo obdrži na meni. Prava misija … a vonj MySpirit by Rebeka je eden izmed mojih najljubših. Naj vam zaupam svojo zgodbo z Rebeko in njenim parfumom.

S parfumom MySpirit by Rebeka sem se srečala še pred uradnim lansiranjem dišave. Z Rebeko sva sedeli za mizo njene jedilnice, ko sem lahko testirala parfum. Sprva se mi je zdel nenormalno močan, premočan, če sem iskrena. Rekla sem si, da najbrž nisem še dovolj zrela za njega. Po nekaj minutah, ko se je vonj razvil, pa je nastopila povsem drugačna zgodba … Med ženskim kramljanjem v nadaljevanju dišavi sicer nisem dala veliko pozornosti, a tekom večera sem se začela vrteti okoli svoje osi in iskati epicenter lepih vonjav … dokler nisem ugotovila, da gre za Rebekin parfum. Kasneje sem dobila zanj še več potrditev. Stopila sem v vadbeni center in v garderobi mi je so-vaditeljica podarila kompliment: “Kako lepo dišite!” Opazila sem, da se parfum še posebej lepo razvije na tkaninah, zato se po moji omari razlega res lep vonj še dolgo zatem, ko sem uporabila Rebekino dišavo na določenem kosu oblačila.

Slogan Rebekinega parfuma je “Vsebina je tisto, kar šteje!”. Morda se je za ta slogan odločila zato, ker na prvi pogled ne bi mislili, da se bo iz aluminijaste stekleničke, v kakršnih običajno prodajajo MySpirit parfume, izlil tako razkošen vonj. A sedaj je šla naša estradnica korak dlje in pripravila prav posebno svečano različico parfuma MySpirit by Rebeka v lepi steklenički in darilni embalaži. Le z nekaj kliki v spletni trgovini TUKAJ bo darilo za vas ali vaše najbližje lahko vaše, brez da bi z njim imeli kakršnokoli dodatno delo.

eva-ahacevcic_love-eva_parfum-myspirit_rebeka-dremelj_myspirit-by-rebeka-3

Parfum je kot nalašč primeren za jesensko-zimske dni. V njem se prepletajo vanilija, ki po napornem dnevu pomiri vse čute; eksotičen jasmin, ki parfumu doda tisto nepremagljivo moč in zapeljivost; ter sladka pomaranča, ki v pustih dneh toliko bolj vlije veselje do življenja.

eva-ahacevcic_love-eva_parfum-myspirit_rebeka-dremelj_myspirit-by-rebeka-2 eva-ahacevcic_love-eva_parfum-myspirit_rebeka-dremelj_myspirit-by-rebeka-1eva-ahacevcic_love-eva_parfum-myspirit_rebeka-dremelj_myspirit-by-rebeka

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like