Beauty

Krema LUX-FACTOR 4D HYALURON: Ko leta postanejo samo številka!

15/10/2018

Za moj 30. rojstni dan me je presenetil prav poseben paketek. Najprej sem zagledala majico z napisom “A little bit older, a lot more fabulous!”, pod njo pa čudežno kremico LUX-FACTOR 4D HYALURON, ki naj bi me v novem desetletju, ki je pred mano, prikrajšala za marsikatero skrb odrasle ženske: vidno naj bi zmanjšala gube in poskrbela za zdrav sijaj moje kože. Izdelek sem nemudoma postavila na svojo kozmetično poličko in ga od tedaj vsakodnevno, zjutraj in zvečer, nanašala na svoj obraz. Kaj sem opazila že po nekaj dneh uporabe? Beri dalje …

Že to, da mi je simpatičen paketek narisal nasmešek na obraz, je veliko, in zdi se mi, da s takšno gesto podjetje res dobro vpliva na razmišljanje vsake posameznice. Vsi vemo, da veliko težav in kompleksov nastaja samo v naši glavi. Leta so res samo številka! Moram priznati, da se z njimi nikoli nisem obremenjevala in morda prav zato z gubami nimam toliko težav, kot bi jih imela, če bi se vsakodnevno gledala v ogledalo in svoje trenutno stanje kože primerjala s tistim v času najstništva. Kljub vsemu pa opažam, da je mojo kožo malce načel vsakodnevni tempo: neprespane noči, delovni dnevi, ko preprosto pozabiš dovolj piti, neprestana naglica, skrb zase, za otroka, za hišo. Kdaj se zbudim zabuhla, kdaj z ogromnimi podočnjaki, kdaj imam občutek, da je koža povsem izsušena in uvela. Takrat vem, da se moram vzeti v roke in biti ponovno bolj dosledna v vsakodnevni skrbi za svojo kožo. Najbrž na to, da sedaj nimam težav z gubami in je videz moje kože še precej mladosten, vpliva tudi dosedanji zdrav način življenja: redke prežurane noči, malo alkohola, zdrava hrana, voda in čaji, pa tudi izbrani izdelki, ki sem jih vsakodnevno nanašala na svojo kožo.

Krema 4D Hyaluron z izredno kakovostno hialuronsko kislino in formulo proti gubam me je navdušila na prvi dotik. Krasna teksura, nežna in svilnata, se hitro vpije in za seboj pušča svež občutek. Vonj kreme je izredno nežen, komaj zaznaven, nevsiljiv, kar je v mojih očeh vsekakor prednost, saj imam raje manj vonja kot preveč močne dišave, ki morda osebam okoli mene ne bi ustrezale. Če krema zadovolji prve čute, potem ji zagotovo rada dam možnost, da se izkaže tudi s svojim delovanjem. Imam nek svoj način testiranja izdelkov in sprva niti ne prebiram, kaj vse krema obljublja, pač pa se raje pustim presenetiti. Kaj se je zgodilo? Krema je že po nekaj dneh redne uporabe koži povrnila tonus, kar pripisujem temu, da deluje z intenzivnim pomlajevalnim botox učinkom. Kot bi bila nek energijski “booster”, je koža z njeno pomočjo ponovno dobila zdrav sijaj in svež mladosten videz. 4D HYLARUON namreč zahvaljujoč svoji vpojni teksturi prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven, na ta način spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in izboljšuje strukturo kože. Kar mi je pri tej kremi izredno všeč, je način delovanja. Pri mnogih “anti-age” kremah sem med delovanjem občutila rahlo špikanje in kar malce neprijeten občutek, ta krema pa deluje povsem neagresivno in je zato pravi izbor tudi za najbolj občutljiv tip kože. Ni, torej, primerna le za tiste, ki bi si želeli zapolniti globoke gube in/ali vidno zmanjšati izrazne gube, pač pa tudi za zate, ki se boriš z vsakodnevnim ritmom in vsakič znova ob pogledu v ogledalo žalostno ugotoviš, da obraz ne oddaja takšnih pozitivnih mladostnih vibracij, kot jih v resnici čutiš znotraj telesa. 

Zdaj te gotovo že zanima, kje lahko kupiš tale lepotilni čudež. Klikni na povezavo:

lux-factor.com

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem LUX-FACTOR.

Foto: Nike Koležnik

You Might Also Like