Etiketa magazin Fashion

Sprehod po pomladnih trendih

26/01/2016

Če vam je v teh dneh že uspelo pokukati v Sportinine poslovalnice, ste v njih zagotovo že začutili pomlad. Mene je lahkotni duh povsem prevzel in priznati moram, da se toplih dni že noro veselim. Tudi zaradi bolj razgibane garderobe, priznam 🙂 Trendov, ki bodo zaznamovali pomladni čas, bo letos kar nekaj, a naj vam tokrat predstavim tri, ki jih boste ob vstopu v Sportino zagotovo v hipu zaznali …

DSC_0477

Prešite jakne so pravi pomladni hit, še posebno če izberete takšno v intenzivnem odtenku ali s simpatičnim cvetličnim potiskom. Meni se je ljubezen na prvi pogled zgodila prav z zadnjo, saj mi njene barve omogočajo stiliranje na tisoč in en način, a za ta čas, ko pomlad še ni povsem tu in prehitevanje z barvami le še ni primerno, sem se odločila, da s prešito bundo s cvetličnim potiskom začinim preprosto kombinacijo v sestavi nepogrešljive srajce iz džinsa in črnih hlač iz džinsa.

DSC_0017DSC_0104DSC_0174

Monokromatske kombinacije se preprosto ne morem naveličati. Črno-beli stylingi niso nikdar dolgočasni in prepričana sem, da ni oblačil v teh (ne)barvah nikoli preveč. Zakaj jih tako obožujem? Ker so res preprosti za kombiniranje in dopuščajo nešteto stilskih podvigov. Ker so v svoji kontrastnosti tako zelo izrazni in mogočni, da obračajo poglede. In ker se tako čudovito spajajo z vsemi drugimi močnimi barvami. Izredno rada jih popestrim z barvitimi detajli, kot so rožnate ustnice ali oranžno-rdeča torbica.

DSC_0279DSC_0249DSC_0319

Boho slog 70. let je kraljeval že v letu 2015, a več kot očitno njegova popularnost z vstopom v leto 2016 le še raste. Tudi v Sportini vas že čakajo izjemni kosi v opečnato oranžni barvi, oblačila in dodatki s cvetličnimi potiski, veliko semiša ter detajli resic na jopicah in jaknah. Ob vstopu v poslovalnico Sportine sem vedela, da bo tunika s cvetličnim potiskom moja. Prevzela me je zaradi intenzivnega, a nevsiljivega potiska ter lahkotnosti. Vse drugo so detajli, ki ta mogočni kos dopolnijo … in tukaj ne morem mimo prečudovite jopice z detajlom resic. Ah, ležernost boemskega sloga me povsem odnese. Naj se že zgodi tista prava, topla pomlad!

DSC_0503__1453849389_28951DSC_0338DSC_0519

Foto: Katarina Veselič

Celoten članek si lahko preberete: TUKAJ

You Might Also Like