Fashion Fashion inspiration

Dolge obleke za vsako poletno priložnost

24/07/2017

Ne vem, kako je pri tebi, a moja poletna garderoba praktično ne pozna besede hlače, kaj šele kavbojke. Tega poleti preprosto ne nosim, saj ta oblačila nekako omejujejo moj lahkoten korak in niso v skladu z definicijo poletne svobode. Letos je to še toliko bolj očitno, saj hlač, z izjemo kratkih belih lanenih hlač, preprosto nimam. Veliko raje si kupim oblekico, ki pade ob trebuščku in je tudi veliko bolj prilagodljiva glede na hitro spreminjajočo se velikost otročička. Glede na to, da nosečke precej pogosto “trpimo” zaradi zatečenih nog, v poletnih dneh še toliko bolj zaradi vročine, so zadnji tedni pri meni v znamenju dolgih ali maksi oblek. Občutek imam, da jih kar nimam dovolj in da bi jih lahko kar kupovala in kupovala. Minuli vikend sem se tako sprehodila po spletni strani Romwe in našla nekaj primerkov dolgih oblek, ki bi zagotovo rešile mojo stilsko zagato za prenekatero poletno priložnost. Svoje navdušenje nad njimi preprosto moram deliti s teboj, kmalu pa boš izvedela tudi, katera obleka bo tista, ki se ji RES nisem mogla upreti in sem jo tudi naročila. Fino je tudi, ker so obleke res žepu prijazne, od 17,99 do 26,99 dolarjev.

Poroka: Poletje je čas porok in na eno izmed njih sem sredi avgusta povabljena tudi jaz. Kaj bom oblekla? Trenutno res še ne vem, a skoraj zagotovo bo to dolga obleka. Vem, da bom na ta dan precej na nogah, morda mi bodo zatekle bolj kot kdajkoli in nikakor si ne želim pozornosti na njih. Naj bo pozornost usmerjena v trebušček in dekolte, v plapolajočo in glamurozno pudrasto rožnato obleko, ki bo s svojo nežnostjo zagotovo lepo poudarila nosečniški sijaj.

Več o obleki: https://goo.gl/Q4umYc

Družinski piknik: Poleti se pikniki in sproščena druženja v družinskem ali prijateljskih krogih kar vrstijo. Resnično mi je všeč ta način povezovanja in vesela sem, da si poleti za tovrstne reči vzamemo več časa in si dovolimo vsaj malo umiriti tempo. Za takšne priložnosti najraje izbiram povsem padajoče obleke, ki mi dovoljujejo vso svobodo gibanja na svetu. Ta, ki sem jo našla na spletni strani Romwe, nosi letos vesoljno popularen vichy vzorec in etno vezenino, zaradi česar deluje še posebej domače in se povsem ujame s piknik odejico, na kateri sicer posedamo.

Več o obleki: https://goo.gl/WnfWkq

Večerni sprehod ob morju: Romantičen sprehod z roko v roki z možem je še lepši, če mi nežna morska sapica med korak zapleta lahkotno tkanino dolge obleke. Tako osvobajajoč občutek. Modra obleka z detajlom čipke je v mojih očeh popolna definicija obleke, ki bi si jo nadela za takšno priložnost. ČUDOVITO!

Več o obleki: https://goo.gl/1W8whK

Poletni glasbeni festival: Glasbeni festivali in koncerti so tisto, kar mi letošnje poletje kar malo manjka, a če bi se z nosečniškim trebuščkom odpravila na kakšno takšno avanturo, bi bila ta obleka z barvitimi pompomi in volančkom idealna za takšno priložnost. Tako preprosta, a tako efektivna!

Več o obleki: https://goo.gl/LNQytQ

Večerja z možem: Za takšno priložnost si želim nositi obleko, ki bo posebna, a še vedno umirjena, sofisticirana, elegantna, damska. V oči mi je padla lepotica s črno osnovo in velikimi pastelnimi cvetovi. Popolna kombinacija ženstvenosti in mladostne igrivosti.

Več o obleki: https://goo.gl/UGW6eU

Plaža vabi: Seveda poletne dni zaznamujejo tudi poležavanja na plaži. Slednja so še vedno najboljša v dvodelnih kopalkah, a do tja si najraje odenem preprosto obleko “cunjastega” videza. Tale izbranka bi se prav lepo podala k slamnatemu klobuku in torbi, ki veljata za hit poletja 2017 tudi v moji omari!

Več o obleki: https://goo.gl/DaFDLk

You Might Also Like