Fashion My style

Srečno 2020!

03/01/2020

Pričelo se je pisati novo leto. Nepopisan list papirja stoji pred nami in čaka, da ga popišemo z nešteto zgodbami, da na njem delimo svoje izkušnje in spoznanja, svoje vzpone in padce, svoje veselje in kakšno razočaranje.

Današnja objava je nastala na gradbišču. Na takšnem gradbišču, ki za seboj nosi že veliko zgodb, a potrebuje malce osvežitve. Mislim, da se vsi kdaj tako počutimo, še posebej pa ob vstopu v novo leto: kot že izgrajena celota, ki za seboj nosi ogromno prtljage, a si jo želi otresti in začeti graditi na novo, še lepše, še boljše …  

Življenje pač ni črno-belo, življenje je mnogo več, a nikakor ne bi smel biti problem ali breme. In če nanj pričnemo gledati kot na projekt, ki ga je treba graditi z veliko mero ljubezni, postane čudovita izkušnja. Prav zato ti ob vstopu v novo leto želim, da bi v njem znal/a zgraditi notranji mir, tisti osvobajajoči občutek lahkosti, ob katerem se zdi, da je mogoče doseči prav vse.  Obuj si, torej, velike čevlje, v njih prodorno odkorakaj v svet, in ustvari najboljše temelje novega desetletja! Srečno 2020!

Nosim:

Obutev CCC

Pulover s šalom Zara

Hlače Esmara by Heidi Klum

Kapo s.Oliver

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like