Fashion My style

Viktorijansko!

23/11/2016

Pred nekaj dnevi sem napovedala prav posebno “akcijo” na mojem blogu: enaka oblačila dopolniti s povsem različnimi modnimi dodatki in tako ustvariti dva povsem raznolika sloga, primerna za različne priložnosti. Za osnovo sem izbrala črn bodi in črno midi tutu krilo z zlatim sijajem. Čeprav je kombinacija črna, je že sama po sebi razkošna in hkrati izvrstna podlaga za izbor dodatkov. Prvi slog, ki vam ga predstavljam, je viktorijanski.

Viktorijansko se sliši tako mogočno, kar malce kraljevsko. In prav neverjetno je, kako hitro lahko kraljevo kri poženeš po žilah – s pravim nakitom in ostalimi dodatki, namreč. Pri snovanju stajlinga sem izhajala iz gležnjarjev, v katere sem se med zadnjim sprehodom po Deichmannu zaljubila na prvi pogled (več o njih: TUKAJ). Gležnjarji iz semiša z zlatimi zapirali so me katapultirali v prodajalno Six, kjer sem izbrala ostale začimbice stajlinga: vinsko rdeč šal z motivom zimskega cvetja, žametno izvezeno torbico ter nakit iz perl in žametno rdečih vrtnic. Iz trgovin pa naravnost na sprehod po stari Ljubljani, kjer me je med sprehodom v svoj objektiv ujela moja Katarina. Kombinacija je zahvaljujoč udobnim gležnjajrem in nevsiljivemu nakitu, ki kuka izpod toplega šala, primerna za vsakodnevne priložnosti, dnevne sestanke in opravke po mestu. Všeč?

Nosim:

Bodi Topshop

Krilo Stradivarius

Nakit, torba in šal Six

Čevlje Deichmann

eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-7eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-11eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-8eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-5eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-16eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-2eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-3eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-12eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-6eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-9eva-ahacevcic_love-eva_nakit-six_cevlji-deichmann_ootd-13eva-ahacevcic_love-eva_deichmann_shoes_booties

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like