Fashion My style

Najljubši kosi v enem stajlingu

06/05/2018

Stajling, ki ga objavljam danes, sem v resnici pred dnevi že nosila v eni od Instagram objav in storyjev. Ker sem prejela precej vprašanj o posameznih kosih, sem se odločila, da posnamem v njem nekaj lepših fotografij. Največ simpatij je bil deležen kombinezon in priznati moram, da z razlogom. Ko sem ga naročila preko spletne trgovine SheIn, sem bila precej v dvomih. Kar malo sem bila slabe volje, kaj sem sploh naročila takšen kos, kot je kombinezon, ker to pa res skoraj moram pomeriti pred nakupom. A se je izkazalo, da je bila kakršnakoli skrb zaman. Tako je modern, a hkrati, zahvaljujoč volančkom na rokavih in pikicam, tako retro. Je nadvse ženstven, a se v njem počutim tako svobodno in udobno, kot bi nosila široko tomboy trenirko. Mislila sem, da ga bom nosila šele v vročih poletnih dneh, a so nas visoke temperature presenetile že sedaj in zato sem noro hvaležna.

Kombinezon sem dopolnila z dvema močnima dodatkoma – pastelno rožnatimi natikači H&M in “belt” torbico TejaJeglichDesign. Trenutno sta to moja najljubša modna dodatka, ki pogosto najdeta svoje mesto v mojih stajlingih. Podobno je tudi z nakitom. Obsedena sem s to čudovito uro CLUSE in minimalističnimi nakitom Perla.si, ki ne vsebuje alergenih sestavin, zaradi česar lahko končno tudi jaz nosim uhane, brez da bi me ob tem zadelo vnetje luknjic ali neznosna srbečica.

Torej, kako ti je všeč moj današnji stajling, ki sem ga deloma pofotografirala kar pod cvetočo jablano na domačem vrtu? 🙂

Nosim:

Kombinezon SheIn (kupiš ga lahko -> TUKAJ)

Natikače in očala H&M

Nakit Perla.si (poišči ga -> TUKAJ)

Torba TejaJeglichDesign

Ura CLUSE

Foto: Žiga Lovšin

You Might Also Like