Fashion My style

SheIn obleke in CCC čevlji, o katerih želiš vedeti več!

25/05/2020

V zadnjih tednih kaj veliko nisem nakupovala in zapravljala za nova oblačila. Morda nekaj malega za Milina, ker je očitno doživela poskok v rasti in ji je bilo čez noč vse prekratko, zase pa nisem čutila te potrebe. No, zakaj bi, ko pa je bila trenirka dovolj?! Sem se pa kljub vsemu zalotila med brskanjem po straneh spletne trgovine SheIn, saj vem, da je to popoln naslov za ulov kakšne luštne pomladno-poletne oblekice po ugodni ceni. Pravzaprav sem se tja napotila iskat oblekico za obisk poroke. Oblekica je v vsej svoji popolnosti tukaj, poroka pa je bila zaradi trenutne situacije žal prestavljena. A nič ne de, sem ji že namenila nekaj sprehodov med cvetjem ljubljanskega Tivolija, pa tudi ostale, ki sem jih naročila, sem peljala na sprehod po različnih kotičkih naše lepe Slovenije. Ja, na koncu sem namesto ene oblekice izbrala kar štiri in ni mi žal, saj so vse in vsaka posebej preprosto čudovite. Na Instagramu sem jim že namenila nekaj hvalospevov in ker dobivam vedno več vprašanj o njih, predvsem o povezavah do njih, sem se odločila narediti to objavo, ker bo vse zbrano na enem mestu.

Potem ko so oblekice prišle na moj naslov (za to so potrebovale približno 14 dni), potem ko sem jih oprala in pomerila in z navdušenjem ugotovila, da so mi prav vse super, sem se odpravila še v trgovino CCC in tam za k njim poiskala nekaj parov poletnih sandal in torbic, zaradi katerih bo kombiniranje oblek za različne priložnosti še bolj enostavno.

Najprej sem na sprehod po Piranu, še pred obiskom CCC, peljala rumeno obleko. Obleka je široka, najlepša je prosto padajoča, videti je krasno v kombinaciji z natikači, športnimi copati in elegantnimi sandali. Všeč so mi njeni nabrani rokavčki in “nacufana” tekstura, ki poskrbi za dodatno mero glamuroznosti.

Tukaj so povezave do stajlinga:

Obleka: http://shein.top/nuokze7

Sandali: https://bit.ly/3gmkvTN

Obleka, ki kar kliče poletje, sproščene poletne piknike in kofetkanja na terasi, je ta boho bela obleka s cvetličnimi vezeninami. Tako kot predhodnica mi je všeč zaradi poudarjenih rokavov, prefinjene midi dolžine, pa tudi zato, ker poudari pas in posledično žensko figuro. Za malce bolj fine priložnosti jo bom kombinirala z modrimi sandali minimalističnega videza, za kavico na prijateljičinem balkončku pa sem jo dopolnila kar z ljubkimi natikački. Malce pozornosti si zasluži tudi pas z mini torbico, v katero zlahka pospravim vse najnujnejše za kavico v mestu: denar, šminkico, robček in telefon (ja, moj novi zložljivi Samsung Galaxy Z Flip gre vanjo).

Dodajam povezave do stajlinga:

Obleka: http://shein.top/atgb80v

Modri sandali (mimogrede, ti sandali so na voljo v mnogo barvnih različicah): https://bit.ly/3d3skMf

Pas s torbico: https://bit.ly/3d2ajOv

Zelena je letos velik trend, še posebej travnati odtenek le-te. Prav zato, pa tudi zaradi romantičnega potiska marjetic in čudovitih volančkov, predvsem pa zaradi svoje vsestranskosti, je ta obleka morda moj (tudi Darjanov, juhu!) najljubši izbor v tokratnem SheIn shoppingu. Nosim jo lahko k belim sandalom, pa k belim supergicam, a med sobotnim obiskom živalskega vrta sem k njej obula kar natikače s pentljo in tako ustvarila, za moj okus, simpatičen retro videz, ki sem mu nekaj pomladne svežine dodala z izborom rumene torbice.

Dodajam povezave do stajlinga:

Obleka: http://shein.top/stob07g

Natikači: https://bit.ly/2LYaRsQ

Torbica: https://bit.ly/3d1CTzu

Če sem za zgornjo obleko rekla, da je moj najljubši kos v tokratnem SheIn nakupu, pa je ta cvetlična obleka zagotovo najbolj poseben kos. Je glamurozna, ženstvena, prefinjena … je natanko to, kar bi si želela nositi na poroki svoje svakinje, a je gospa Korona hotela drugače.  Tako sem jo oblekla le za sprehod po ljubljanskem Tivoliju, a verjamem, da njen pravi trenutek še prihaja.

Povezave do stajlinga:

Obleka: http://shein.top/ivk3x67

Sandali: https://bit.ly/2yAAih2

Foto: Darjan oz sama s selfie kamero Samsung Galaxy Z Flip telefončka 😀

You Might Also Like