Fashion My style

Popoln nakit za praznični videz

20/12/2015

Modni dodatki so tisti, ki ločijo dober styling od povprečnega, zato ne bo nič narobe, če kdaj pa kdaj med sprehodom po poslovalnici Sportine namenite več pozornosti bogati ponudbi razkošnih ogrlic, zapestnic, prstanov in uhanov pa tudi klobučkov, kapic, šalov in torbic.

2KH_5730_final__1452194845_12789

Brez kape si preprosto ne predstavljam zimskih dnevov in noči, a ker so v zadnjem času turbani velik trend, sem v obliki turbana prevezala kar dolg siv pleten šal. Za še bolj slovesen videz sem okoli njega z lasnicama pripela srebrno ogrlico. Teh sem si omislila nekoliko več in si jih šopek zavezala okoli zapestja, debelejši različici omenjene ogrlice pa sem si v dveh vrstah pripela še ob vratu. Ljubezen na prvi pogled so bile tudi drobne zapestnice v obliki pentljic, ki delujejo kot odlična protiutež masivnim ogrlicam v preostanku stylinga.

2KH_5808_final__1452194900_40624

Obožujem boho stil 70. let! V prazničnem času se k njemu izvrstno podajo prefinjeni biseri. Boho slog mi je tokrat omogočil, da sem se lahko skrila pod večji klobuk in dovolila, da do izraza pride prav zlato sijoč nakit. Obožujem rek Manj je več, a v prazničnem času si dovolite pretiravati in si zapestja brez slabe vesti okitite z nizom enakih bolj ali manj mogočnih zapestnic.

Eva Ahačevčič Sportina Božič Novo leto Nakit Modni dodatki

Med brskanjem po Sportininih stojalih z nakitom sem se naravnost zaljubila v bleščečo modro ogrlico. Priznam, da izvrstno poudari modrino mojih oči, a všeč mi je bila tudi, ker me je v trenutku navdihnila. Če spremljate modne rubrike, ste gotovo opazile, da je letos veliko pozornosti namenjene razgaljenim hrbtom. Če je tako, naj bodo v središču pozornosti upravičeno, ogrlico pa tokrat okoli vratu obesite drugače kot sicer. Naj razsvetli hrbet!

2KH_6035_final__1452195038_35240

Prazniki brez rdeče barve? Težko, mar ne? Rdeče dodatke obožujem, ker so tako zelo učinkoviti, da naredijo in dodelajo celoten styling. »Statement« ogrlica in uhani so prava paša za oči in zagotovo prava izbira, ko boste v prazničnih dneh iskale nakit, s katerim bi pritegnile pozornost tudi sredi nagnetenega temnega plesišča.

Objava na Sportini: TUKAJ

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like