Fashion My style

Modni dodatki naredijo stajling!

11/11/2016

Saj veste, kako pravijo: modni dodatki so tisti, ki ločijo dober stajling od povprečenga. Povsem preprosta kombinacija lahko dobi povsem nove dimenzije, če jo dopolnimo z nekaj kosi trendovskega nakita, si čez plašč ogrnemo mogočen šal in vse skupaj začinimo še s stilsko ujemajočo torbico. Čevljev se, tako ali drugače, drži sloves, da “naredijo” stajling – ali ga povzdignejo v nebo ali pa uničijo. Prav zato sem se navdušila nad mojim zadnjim sprehodom po trgovini Parfois, ki je prava meka izjemnih modnih dodatkov. Kot veliki ljubiteljici kosmatih plaščev in brezrokavnikov mi je v oči najprej padel kosmat šal. Na tem prijetno mehkem in toplem kosu sem gradila celoten stajling, ki sem ga dovršila z rjavimi sončnimi očali, zlato uro ter zlatim in bordo nakitom.

Posebno omembo si zaslužita tudi torba in par gležnjarjev. Zakaj? Torba je prostorna, s tremi razdeljenimi prostori, v notranjosti ima tudi pas, ki omogoča nošenje po diagonali trupa. Barvno lepo zaokroža celoten stajling, noro všeč pa mi je tudi njen detajl – zlat krog za zapiranje. Saj veste, da je to eden izmed najbolj priljubljenih detajlov na torbici v letošnji sezoni, mar ne? Tukaj so še gležnjarji, ki se na notranji strani zapirajo z zadrgo, na zunanji strani pa jih krasijo zlati detajli. A to še ni vse! Bistvo je očem nevidno! Čeprav delujejo kot običajni nizki gležnjarji, se znotraj njih skriva nevidna peta, zato naredijo lepšo nogo, a so kljub vsemu izjemno udobni in zahvaljujoč lakastemu sijaju izjemno elegantni.

Nosim:

Šal, očala, nakit, torbo in čevlje Parfois

Obleko Zara

Plašč s.Oliver Premium

eva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessorieseva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessories-9eva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessories-2eva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessories-11eva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessories-4eva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessories-5eva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessories-8eva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessories-6eva-ahacevcic_love-eva_sportina_parfois_ootd_accessories-7

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like