Fashion My style

Romantična čipka in nežne potonike

05/06/2017

Oh, ta nežna, romantična, lepa pomlad! Neskončno srečna sem, da sem noseča v tem času, saj je ponudba oblekic, primernih tudi za nosečke, v pomladno-poletnih mesecih veliko boljša. Sem strastna ljubiteljica širokih zvonastih oblekic in teh se v aktualni ponudbi najde kar precej. Potrebno je sicer izbrati tisto pravo, tako po kroju in padcu obleke ob telesu kot tudi po dolžini. Nosečnost je pač en tak čas, ko trebušček in prsi povzročijo, da je treba kupiti klasične oblekice v precej večjih številkah, kot jih nosimo sicer. No, vsaj pri meni je tako. Trebušček dvigne obleko in povzroči, da je ta precej krajša, kot bi si sprva mislili. To so res zabavne nakupovalne peripetije. Včasih kar malo šokantne, a po pogovoru z ostalimi kolegicami nosečkami povsem obdobju primerne. Med mojimi zadnjimi ulovi je ta prelepa bela čipkasta oblekica iz trgovine Max&Co.. Lep kroj, prava dolžina in čudovit detajl na hrbtu – romantična pentljica. Ljubezen na prvi pogled. V trenutku sem vedela, da ta oblekica ob sebi potrebuje nekaj najlepšega, kar nam daje pomlad – šopek dišečih potonik iz bližnje tržnice, zataknjenih v slamnat cekarček.

Čas, čas, čas … ves čas govorim o tem prekrasnem času v letu, o tem, pričakovanja polnem, življenjskem obdobju … Moj čas trenutno odmerja ura CLUSE, ki je na voljo v trgovinah Slowatch (TUKAJ).

Nosim:

Obleko, zapestnici in torbo Max&Co. (Več stilskih idej z znamko Max&Co. najdeš na www.liliinroza.si)

Čevlje Pittarello

Uro CLUSE (Slowatch)

Za konec pa še zabavna prigoda s snemanja: na moje mesto se je ulegla terapevtska psička in se nikakor ni hotela premakniti, da bi nadaljevala s snemanjem. Sva se pa malo pocrkljali, kako pak!

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like