Fashion My style

“Ugly” športni copati in ženstvena obleka s kačjim potiskom

24/03/2020

Kot sem zapisala že v prejšnji objavi, me ta kamnolom spominja kot na oddaljeno puščavo, na osamo, v kateri zadnje dni dihamo umirjeno, se gibamo počasi in predvsem pazimo na svoje zdravje in zdravje vseh okoli nas. Nihče prav zanesljivo ne ve, kdaj se bo korona poslovila, kaj šele, kakšne posledice bo pustila. Zvita kot kača, mar ne?

En videz sem vam znotraj te kulise že pokazala, drugi je na vrsti danes. V obeh nosim isti par CCC supergic, le da je ta kombinacija za spoznanje bolj drzna. Vsaj jaz med drzne poteze uvrščam mešanje različnih stilov, saj teh glomaznih “ugly” športnih copatov zagotovo ne bi na prvo žogo pripisali ženstveni, nekoliko glamurozni, lahkotni oblekici. Jaz pa imam mešanje stilov neskončno rada, saj se mi zdi, da v trenutku dopustijo več možnosti. Oblačilo kar naenkrat postane veliko bolj versatilno in primerno za nošenje za različne priložnosti.

Pred dnevi sem na nekem projektu stilirala in iskala kombinacije, v katerih sem med seboj kombinirala glamurozne kose s športnimi. Kombinacij žal še ne morem pokazati, a prav očarana sem bila nad tem, kako dobro je videti bleščičasta in s perjem okrašena koktajl obleka v kombinaciji s strgano jeans jakno in športnimi copati. Moj modni nasvet bi, torej, bil, da vedno, tudi ko kupujete oblačila za posebne poslovne ali življenjske priložnosti, kot sta maturantski ples ali poroka, poskušate najti obleko, ki bo rasla z vami in vašim razgibanim načinom življenja, pa tudi spreminjajočimi se trendi.

To lahkotno obleko s kačastim potiskom sem sicer kupila že prejšnjo pomlad. Čeprav sem jo kar precej nosila, je šele sedaj našla svoje mesto tudi na blogu, v povsem drugačni kombinaciji, kot sem jo nosila minulo pomlad. Takrat so jo dopolnjevali minimalistični sandali in eleganten suknjič, tokrat pa sem šla v drugo smer in obleko dopolnila z glomaznimi (a v resnici nadvse udobnimi) športnimi copati in usnjeno jakno vintage videza. Kaj praviš? 🙂

Nosim:

Obleko Mango

Jakno Reserved

Obutev CCC

Sončna očala Layoners

Torbo Zara

Uro CLUSE (Slowatch Slovenija)

Foto: Darjan

You Might Also Like