Fashion My style

#PrimarkHaul: Prvi spomladanski shopping

03/03/2020

Čeprav so zadnji dnevi nekoliko “kisli”, moramo priznati, da so prvi tedni leta 2020 resnično pričarali pomladansko vzdušje. Visoke temperature in sončni dnevi so v nas že prebudili željo po osvežitvi garderobe in prvih sprehodih po trgovinah, med katerimi smo si že lahko ustvarili prve vtise o pomladanskih modnih trendih. Tudi jaz sem si zaželela malce osvežitve in pot me je zanesla v Primark. Pri tokratnem nakupu se niti nisem toliko ozirala na trende, pač pa sem želela nakupiti nekaj kosov, ki bodo v mojo garderobo upihnili svež veter, hkrati pa se bodo lepo spajali med seboj in z oblačili, ki jih že imam v omari, tudi zimskimi, ki jih, roko na srce, kljub vsemu še potrebujemo. To najlažje dosežem z nakupom oblačil in dodatkov v nevtralnih, bež, belih in črnih, niansah.

Kaj vse se je med slabo uro trajajočim sprehodom po Primarku znašlo v moji nakupovalni košarici, si lahko pogledaš v sledečem videu, objavljenem na mojem Instagramu:

https://www.instagram.com/p/B9PZ6uNnZJI/

Nekaj fotografij z nakupljenimi izdelki sem že posnela in z veseljem ti zaupam tudi, kakšne so cene za vsak kos posebej:

Strgane kavbojke: 19 eur

Srajca z drobnimi bež črtami: 9 eur

Bež torbica z lesenim detajlom: 10 eur

Natikači: 11 eur

Široka jakna umazano bele barve: 25 eur

Elegantne hlače z visokim pasom: 19 eur

Bluza z razkošnimi rokavi: 13 eur

P.S. Črne salonarčke in zlato torbico sem kupila že prej, vendar sta kosa še vedno prisotna na policah Primarka.

V videu najdeš še bluzo s potiskom (okoli 10 eur), majico s krili (10 eur), široke hlače (16 eur) in torbico za okoli pasu (8 eur).

Upam, da ti bo ta zapis z videom v pomoč na lovu za novo spomladansko garderobo. Uživaj v igranju z oblačili!

#IWorkWithPrimark

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like