Fashion My style

Eno z naravo

26/09/2016

V soboto, 17.9., sem se kot Grazia mudila v kotičku Banana Republic v Emporiumu in zbrane modne navdušenke v sklopu natečaja “Postani modna urednica za en dan” povabila k odkrivanju nove jesenske kolekcije ameriške znamke, ki slovi po dostopnih cenah, trendovskih krojih in kvalitetnih materialih. Njihov novi obraz je Olivia Palermo, stilska ikona, kateri je minimalističen, klasičen stil znamke Banana Republic pisan na kožo. Tako kot vse obiskovalke dogodka sem tudi jaz navdušeno brskala po ponudbi trgovine in se zaljubila v kar nekaj kosov. Takoj so mi v oči padle hlače s kvadratnim motivom, ki pa ob sebi zahtevajo le nekaj skrbno izbranih nevtralnih in preprostih kosov. Sama sem izbrala belo srajco in bež pleten pulover ter kamelje rjav plašček.

Po dodatke sem se odpravila drugam … tja, kjer se čuti vpliv narave, svežine in čistosti … WoodWay je trgovinica, ki sem jo opazila že pred časom. No, vanjo me je napotil moj brat, ki si je za 30. rojstni dan zaželel leseno uro te znamke. Zadnjič sem se po dolgem času spet sprehodila mimo prodajalne in opazila, kako hude dodatke imajo. Denimo poslovna torba iz plute. Nikoli si ne bi mislila, da lahko iz takšnega materiala nastane nekaj tako prefinjenega. Da o zlato-plutasti zapestnici in ogrlici niti ne govorim. Popolna dopolnitev mojega stajlinga v naravnih odtenkih … Kako se pa vam zdi?

Nosim:

Oblačila Banana Republic

Sandali Parfois

Torba, ogrlica, zapestnica WoodWay

Processed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 preset

Foto: Simon Clemente

You Might Also Like