Fashion My style

Že diši po praznikih!

25/11/2016

Se še spomnite prejšnje objave, ko sem tutu krilo in bodi dopolnila v viktorijanskem slogu? Stajling preveri: TUKAJ

Za danes sem iz obstoječih oblačil pripravila večerni stajling z elegantnimi salonarji in blink blink nakitom, s katerim se bomo razkošno krancljale v veselem decembru.

Čeprav pogosto slišim, da gre ljudem prerano kranljanje trgovin s prazničnimi okraski na živce, pa sama na to gledam bolj pozitivno. Zakaj? Ker je naš tempo življenja malo nor, se že tako ali tako okoli 22. decembra spomnimo, da bo čez dva dni božični večer. Ni več kvalitetnega časa, ko bi lahko naša srca pripravili na ta magični čas v letu. Žalostno! Priznam, da če ne bi mesta in trgovine zaživele v praznični podobi, bi bil ta občutek še manj prisoten in prav zato na nek način pozdravljam to idejo, da je vsaj ponudba v trgovinah malenkost bolj svečana, da izza vogalov kukajo božički, Rudolfi, Jelenčki in polarni medvedki, da je vse v znamenju bleščic in zvezdic, da v zraku vlada vonj po cimetu, pečenih mandeljnih, kostanjih, klinčkih in kuhanem vinu. Naj nas vsaj to malo pocrklja, če se že sami ne moremo umiriti do božičnega jutra.

Današnja objava je tako namenjena vsem, ki rade vsaj v decembrskem času dnevne opravke podaljšate v druženje v mestu. Ko preprosto nimate časa ali volje hoditi domov, pač pa svoj dnevni videz raje le malce osvežite z menjavo čevljev in nakita. Jaz v takšnih dneh robustne gležnjarje zamenjam za elegantne petke, ki mi zaradi zavezovanja v gležnju omogočajo stabilnejši korak, in minimalističen, a bleščeč nakit. Medtem ko sem salonarčke našla na policah Deichmanna, pa me je blink blink nakit navdušil v prodajalni Six. Noro všeč so mi veliki prstani, ogrlica z resicami je prečudovita, a najbolj poseben kos je prstan/zapestnica. Kako krasna popestritev svečanega stajlinga!

Nosim:

Krilo Stradivarius

Bodi Topshop

Čevlje Deichmann

Nakit in torbico Six

eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootneva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-6eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-11eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-7eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-12eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-10eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-3eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-4eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-1eva-ahacevcic_love-eva_six_nakit_accessories_deichmann_cevlji_shoes_ootd_ootn-8

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like