Beauty

Zadel me je Amor … no, Johnny Organic!

10/03/2016

V zadnjem času nisem preizkusila prav veliko lepotilnih izdelkov za čiščenje kože, saj sem se povsem zaljubila v nežno micelarno olje. A v teh dneh sem varala, priznam. Zadel me je Amor … no, Johnny Organic. Preizkusila sem 100% naravno čistilno mleko in tonik z lepotnim mineralom MSM. Ker sem zvesta oseba in mi, ko se enkrat zaljubim, stežka karkoli strese tla pod nogami, sem bila v Johnnyja Organica kar malo skeptična. A glej ga zlomka, premamil me je že njegov vonj. Pobožal me je s svojo nežnostjo, svežino in cvetnim pridihom in mi ob mojem vzdihovanju, kako zelo lepo diši, zaupal, da za njegovo omamno aromo skrbijo eterična olja geranije, sivke in atlaške cedre.

Ko sem čistilno mleko z vatko nanesla na kožo in se lotila odstranjevanja ličil, tudi vodoodporne maskare, pa me je osvojil. Odstranil je prav vse, brez izjeme. In ko sem že pomislila, da je vse skupaj zagotovo nateg in da je v njem gotovo nekaj umetnega in nenaravnega, me je pomiril z besedami, češ da so za čisto, svilnato in mehko kožo krivi lepotni mineral MSM, gel aloe vere, izvlečki damaščanske vrtnice, kamilice in ximenie, blagi emulgatorji rastlinskega izvora, olji jojobe in mareličnih pešk ter karitejevo maslo. Sestava je dodatno obogatena z rastlinskimi steroli, alantoinom, provitaminom B5 (pantenol), naravnim bisabololom ter z vitaminom E. Potem ko sem z mlekom očistila ličila in iz por posrkala umazanijo, pa sem na kožo nanesla in tako čiste pore zaprla še z veganskim hidratantnim tonikom. Tudi ta je zahvaljujoč super živilu MSM, gelu aloe vere ter izvlečkom smilja, hamamelisa, kelpa in ximenia za seboj pustil mehko, čvrsto in navlaženo kožo. Po nanosu resnično nisem čutila tistega zoprnega občutka suhe, zategnjene in srbeče kože, ki kar kriči po nanosu izdatne količine kreme.

O Johnnyju Organicu sem slišala že veliko lepih besed – od tega, da je veganski in okolju povsem prijazen, da obožuje živali, do tega, da ne vsebuje parabenov, umetnih barvil in aroma – a kot da bi se bala konkurence, nisem upala v boj z vsemi damami, ki ga tako obožujejo. Tokrat se v boj za njim podajam tudi jaz. Dame, kar pripravite se. Jaz sem njegova!

You Might Also Like