Beauty

Za kožo, s kakršno se bohotijo hollywoodske dive!

25/05/2016

Prizor je znan: glamurozna filmska zvezda se lahkotno premika po rdeči preprogi, pod sojem žarometov sta njena lepota in polt brezhibni. Le kaj je njena skrivnost, se sprašujete?

Tudi jaz sem se. Nikoli mi ni bilo jasno, v čem se maske za obraz razlikujejo druga od druga. Je dražja res tako boljša kot tista, ki jo lahko v vsaki drogeriji kupim za manj kot 1 eur? Kaj več mi lahko ponudi dražja maska, kot to, da mi nahrani kožo ali mi jo razstrupi in globinsko očisti v 15 minutah, kolikor jo pustim na obrazu? Do minulega vikenda sem bila prepričana, da z dražjim nakupom plačam le znamko, a po uporabi najnovejše maske Starskin vem, da temu vsekakor ni tako. Maske Starskin uporabljajo mnoge zvezdnice, če se res sprašujete, od kje njihova brezskrbna lepota na rdečih preprogah, zdaj pa je prišel za to tudi moj čas … oziroma čas vseh NAS, navadnih smrtnic. V soboto sem si po napornem tednu privoščila malce zvezdniškega razvajanja. Najprej sem uro in pol dremuckala na sončku na domači terasi, potem se odtekla svoj krog in dan zaključila v kopalnici. V kopalno kad sem si natresla kopel, na obraz pa sem si nanesla razstrupljevalno masko Starskin Detoxing Sea Kelp Leaf Face Mask, ki nosi sloves najboljše čistilne maske, saj kožo razstrupi, zagotovi 72-urno hidratacijo, koži povrne sijaj, jo mehča in ima anti-aging učinek. Vsestranska nega torej spretno združuje osnovo z naravnim prečiščevalnim učinkom morskih alg z izjemnim vlažilnim serumom proti staranju. Vsaka maska je ročno izdelana iz pravih listov morskih alg, prepojena z vlažilno esenco in napolnjena z 90,37% organskih rastlinskih izvlečkov. Pomirjujoči učinek grškega sena odpravlja madeže in rdečice, medtem ko hladno stiskano olje kamelije ščiti, neguje in vlaži kožo. izvlečki azijske rastline Centella asiatica učvrstijo in napnejo kožo ter delujejo proti staranju. Alga klorela kožo razstruplja, popravlja in gladi, tudi morske alge kožo čistijo in imajo naravni hladilni učinek, ki zmanjšuje videz por.

Bu! Lušna, a ne? :))))

Bu! Lušna, a ne? :))))

Ko sem masko nanesla na obraz, sem se sicer sama sebi zdela prav smešna, ampak po 30 minutah (dovolj je sicer že 15 minut, ampak jaz sem uživala v kopeli in si maske nisem odstranila, dokler sem ležala v kadi) sem bila že presenečena, kako pomirjena je moja koža, nekako bolj gladka in čvrsta. Maska na obrazu sicer pusti serum tudi, ko jo odlepite z obraza. Ker v navodilih za uporabo piše, da bo učinek maske optimalen, če serum s svojimi čudežnimi sestavinami učinkuje vso noč, sem ga pustila delovati preko noči, saj sem sobotni večer preživela doma. Ne skrbite, po nekaj minutah se lepo vpije in vaša posteljnina zaradi njega ne bo nič umazana.

A kar se mene tiče, sem pravo razsvetljenje doživela v nedeljo zjutraj. Vse, kar piše v opisu maske, drži. Ko sem serum sprala, je bila koža napeta, svilnato gladka in sijoča. Za piko na i pa je poskrbela še pena za čiščenje obraza Starskin Detoxing Sea Kelp Leaf Cleansing Foam, ki je za moje pojme najboljši izdelek za čiščenje obraza, kar sem ga kdajkoli preizkusila. Bogata pena združuje najmočnejše rastlinske izvlečke oceana in vodo iz ledenikov švicarskih Alp. Mešanica iz listov morskih alg kožo razstrupi, morska trava jo posvetli, izvlečki morske kumare kožo zmehčajo, hranljivi učinek spiruline pa kožo globoko očisti in neguje. Dovolj je že, če uporabite za dober noht pene in jo v kombinaciji z vodo vmasirate v obraz. Pena ima v osnovi bolj kremno, izredno mazljivo teksturo in nežen, naraven vonj. Šele v kombinaciji z vodo in vtiranjem se oblikuje v bogato peno, ki občutno prodre v pore in odstrani nečistoče, ličila. Resnično sem bila presenečena nad njenim delovanjem in kako lepo se potem spere z obraza in za seboj pusti svilnato gladko in napeto kožo. Preprosto neverjetno, da o občutku, ko sem si v nadaljevanju nanašala make-up, ne govorim. Ličila so na obrazu dobila povsem drugačno teksturo, sijaj, lepše so se spojila s kožo in se tekom dneva obdržala na koži. Resnično sem se ves dan počutila kot zvezdnica in občutek ne pojenja niti peti dan uporabe čistilne pene.

Komaj čakam ta vikend, ko bom razvajanje privoščila svojim stopalom in jih negovala s prav posebno nogavičko Starskin. Se vam javim z rezultati …

Za konec vam seveda dolgujem še, kje se te čudežne pripravke pravzaprav lahko kupi. Starskin, ki je mimogrede povsem “cruelty free”, je na voljo v Modni hiši Ikona na Mestnem trgu v Ljubljani, lahko pa obiščete tudi njihovo spletno trgovino in si kakšno izmed maskic naročite kar iz udobnega naslonjača: http://www.ikonaljubljana.si/starskin/

You Might Also Like