Fashion My style

Z mislijo na jesen …

12/08/2016

Kaj sredi poletja težiš z jesenjo, boste rekli, in prav imate 🙂 🙂 🙂 a ne morem si kaj, da ne bi med pregledovanjem aktualne ponudbe na spletu pasla oči ob jesenskih kolekcijah, ki prihajajo v trgovine, ali pa razmišljala, kako bom v toplih jesenskih dneh lahko ponosila poletne kose oblačil. Zašla sem na spletno stran SheIn in na “wish listo” začela metati kos za kosom. V tej spletni trgovini res najdete največje trende po zares prijaznih cenah in preprosto se jim ne morem upreti. V kaj sem se najprej obregnila? Seveda, v jakne! Po mojem mnenju v hladnih mesecih prav vrhnja oblačila naredijo stajling in letos bodo ta res vpadljiva!

Diapozitiv1

Izbrala sem:

Vinsko rdečo usnjeno jakno – ker bodo letos barvne “usnjenke” pravi modni hit (več o jakni: TUKAJ)

“Oversized” jeans jakno – ker je pač “must have” in jaz je še kar nimam. UPS! 🙂 (več o jakni: TUKAJ)

Bomber jakno s potiskom – takšno in podobne jakne bodo letos povsod, nosili jih bomo na krila, jeans, elegantne hlače, preko oblekic … Oh, kaj ni lepa, no? (več o jakni: TUKAJ)

Tanjši črn plašček – to je pač kos, ki te reši vedno in povsod. Mislim, da dopušča mnogo igre pri stiliranju in je nasploh kos, ki ustreza moji zoni komforta. Imam namreč rada daljše in široke jakne, ki ponujajo neskončno mero udobja. (več o jakni: TUKAJ)

Krajša parka z našitki – med počitnicami v Splitu sem videla punco s podobno jakno in sem si potiho rekla: “Kako huda jakna! To jakno moram imeti!” Evo, našla sem jo! Juhu! (več o jakni: TUKAJ)

Diapozitiv2

Nakupovalni pohod sem nadaljevala pri meni ljubih oblekah, ki jih nikoli nimam dovolj. Res! To je moja obsesija! Poglejte si, kaj mi je padlo v oči:

Vinsko rdeča široka obleka – ker bom lahko k njej končno ponosila rjave “over the knee” škornje, ki sem jih kupila v lanskem letu; to je pač obleka, v kateri si lahko ves dan in si v njej preprosto srečen, saj te nikjer nič ne tišči in ne ovira 🙂 (Več o obleki: TUKAJ)

Krajši obleki/tuniki – rada imam kombinacijo skinny kavbojk in takšnih daljših tunik, saj športnemu jeansu vdahnejo neko neznosno lahko eleganco, lahkotnost. (Več o oblekicah: TUKAJ in TUKAJ)

Jeans obleka – ker sem v letošnjem poletju premalo izkoristila pompome in jeans v vseh oblikah. Ta obleka bi znala dobro funkcionirati s trenčem in gležnjarji. Upam! V kolikor ne bo, pa bo name počakala do naslednjega poletja. Nič narobe 🙂 (Več o obleki: TUKAJ)

Vintage/boho obleka midi dolžine – preprosto obožujem ta slog, pa čeprav se mi zdi, da v resnici bolj paše na losangeleške ulice kot naše. Najbrž je to ena tistih oblek, ki jo bom oblekla enkrat ali dvakrat, a preprosto komaj čakam, da k njej obujem kamelje rjave gležnjarje, videz pa začinim še s kakšnim klobučkom, šopkom lesenih zapestnic in usnjenim nahrbtnikom. Popolna kombinacija za jesenski vikend potep, mar ne? (Več o obleki: TUKAJ)

Seveda je moje oko navdušila tudi srajčka, ki ste jo zagotovo že zasledili na Pinterestu ali Instagramu. Spredaj povsem običajna srajčka, zadaj pa jo krasi prelep detajl pentlje in golega hrbta. (Več o srajčki: TUKAJ)

Diapozitiv3

Za konec pa še nekaj sladkorčkov:

Midi krilo – kako naj se ne zaljubim v kos, ki ga odlikujejo damski kroj, mogočen potisk, dejstvo, da laska ženski postavi, in se poda na mestne ulice kot na večerni dogodek? (Več o krilu: TUKAJ)

Obleka – spominja me na Valentino obleko in Keiro Knightley. Tako je lepa, tako vilinska in nežna. Jeseni me čaka poroka prijateljice in morda bi jo oblekla prav za to priložnost. (Več o obleki: TUKAJ)

Zapestnice – rada imam minimalistične kose nakita in med sprehodom po spletni trgovini sem se zaljubila v zavite zapestnice, ki kljub nevtralnosti še vedno pustijo vtis. (Več o zapestnicah: TUKAJ in TUKAJ)

Torbica – praktično ni kombinacije, h kateri ne bi pristajala, saj je nevtralna. Obožujem pastele in mislim, da bi bila takšna torbica prečudovita popestritev moje temne jesensko – zimske garderobe. (Več o torbi: TUKAJ)

Seveda vsega tega nisem kupila in najbrž niti ne bom, ampak morda je pa to neko vodilo, v katero smer se bo jeseni nagibala moja garderoba. Ampak do jeseni je še daleč in morda si do takrat še premislim … 🙂 Me pa zanima, kako so vam všeč moji virtualni modni ulovi? 🙂

You Might Also Like