Fashion My style

Z jeans obleko kukam iz nosečniške cone udobja

01/05/2017

Da je oversized stil, ki že dolgo osvaja srca in oči vseh svetovnih fashionistk, priljubljen tudi v moji omari, ni nikakršna novost. Obožujem neskončno mero udobja in občutek lahkotnosti, ki mi jih takšna oblačila ponujajo. Zdaj, ko sem noseča, me oversized kroji sicer spravljajo v zadrego. Nekateri čez trebušček res lepo padejo, nekateri pa povzročijo, da sem videti reeees ogromna, kar me včasih res znervira. Mnogi so mi rekli, da v nosečnosti sploh ne bom potrebovala kupovati novih oblačil, ker imam itak toliko širokih oblačil, ki mi bodo odlično služila tudi v obdobju pričakovanja otročka, a žal to ne drži povsem. Če želim nositi širok kroj obleke, puloverja ali srajce, mora biti ta sedaj kar nekaj številk večji, če želim dosegi pristen, udoben oversized stil. Letos imam, torej, najbrž prvič v zgodovini svojega obstoja, prave razloge za brezglave in hormonsko podkovane shopping pohode. Ali kupujem res široka oblačila ali pa me, tudi to je prvič v zgodovini mojega korakanja po tej Zemljici, navdušijo oprijete oblekice, ki se povsem zlijejo z obliko mojega trebuščka in ostalih, vedno bolj rastočih, oblin.

Potem je tukaj še jeans. Letos ga je res vsepovsod veliko, v vseh mogočih oblikah. Da sem pri jeans hlačah in krilih precej omejena, najbrž ne rabim izgubljati besed. Na srečo je pred vrati poletje, najbolj “trebuščkat” del nosečnosti pa me čaka v poletnih mesecih, zato kavbojk niti ne bom pogrešala preveč. Kupila sem si že letošnji hit – preveliko in dolgo jeans jakno, a nepogrešljiva v omarah modnih deklet je tudi jeans obleka. Videla sem že precej zelo lahkotnih oblekic iz mehkega jeansa, ki pa jih nekako vidim le v najbolj vročih poletnih dneh. Opazila sem tudi telesa objemajoče, neelastične jeans obleke, ki za nosečnico nikakor niso primerne. In ko sem že skoraj obupala in bila prepričana, da se moram posloviti tudi od tega vročega jeans trenda, me je presenetila ponudba čisto sveže spletne modne trgovine pri nas – BlondBerry (https://blondberry.si/). Oblekica je mehka in lahkotna, nosim jo lahko kot odpeto srajco ali oblekico, ima dolge rokave in je zato primerna za vse letne čase. Res super kos! Na modelu je sicer krasna v oversized obliki, saj lepo pade ob telesu, jaz pa sem jo tokrat malce postilirala ter jo začinila s potiskanim šalom in tanjšim pasom, ki še poudari trebušček.

Obleka mi je všeč, ker ob sebi prenese kakršnokoli obutev – od športnih copat in natikač do platformiranih ali elegantnih sandal. Jaz sem se tokrat odločila za sivo-bež sandale s tanjšo peto znamke Deichmann. So krasni čevlji, ki se podajo k tisoč in eni kombinaciji, hkrati pa so neverjetno udobni, tudi za nosečke, ki imajo željo kdaj stopiti iz cone udobja in poskrbeti za elegantnejšo različico sebe.

Nosim:

Obleko BlondBerry (kupiš jo lahko TUKAJ in si tudi pogledaš, kako huda je šele na ne-nosečki :))

Šal Mango

Sandale Deichmann

Nakit UNOde50 in OPS! Objects

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like