Beauty

Vse, kar moji lasje potrebujejo

01/05/2016

V torek, 1. marca, sem se udeležila ekskluzivne predstavitve profesionalne linije izdelkov za lase Nashi Argan, ki je potekala v prijetnem ambientu prvega slovenskega dizajnerskega hotela – Vander Hotela. Priznati moram, da za linijo izdelkov Nashi Argan pred tem dogodkom nisem slišala prav veliko, zato si niti nisem obetala kakršnihkoli presežkov, a nekako sem v preteklosti prišla do zaključka, da izdelki, ki vsebujejo arganovo olje, mojim lasem zelo dobro denejo.

Linija izdelkov Nashi Argan je v tujini  požela velik uspeh, saj temelji  na ekskluzivnih formulah, obogatenih z dragocenimi kombinacijami naravnih elementov bio certificiranega izvora. Prav zaradi njenih izjemnih učinkovin se na trgu uvršča v višji cenovni razred in bo v Sloveniji na voljo samo v ekskluzivnih frizerskih salonih. V veliko čast mi je, da sem ena izmed srečnic, ki sem si lahko v zadnjih nekaj tednih lase negovala s tremi izjemnimi izdelki iz linije Nashi Argan: šamponom, balzamom in negovalnim oljem.

Pred uporabo Nashi Argan izdelkov sem imela precej uničene lase. Soočala sem se tudi z nenavadno mastnimi lasmi le dan po umivanju. Običajno me moji lase na prehodu letnih časov vedno znova presenetijo s kakšno svojo muho in očitno je bila to letos pretirana mastnost las. Morda je k temu pripomogel tudi stres, premalo spanca in še kakšen dejavnik. Rekla sem si, da mi bo morda pri tem primeru pomagala prav linija negovalnih izdelkov Nashi Argan, glede na to, da so jo na predstavitvi tako pohvalili. In presenetljivo – res je bilo tako! Tako lepih, polnih, voljnih in sijočih las po prvem umivanju nisem pričakovala. Videti so bili, kot da bi mi frizerka v salonu naredila kakšno res intenzivno kuro in mi lase negovala z izredno hranilno masko.

Nego, jasno, začenjam s šamponiranjem. Negovalni šampon s certificirano organskima arganovim in lanenim oljem nanesem na lase ter ga v lase in na lasišče vtiram približno tri minute. Nato ga izperem. Postopek vedno ponovim dvakrat. Opažam, da se šampon pri prvem nanosu peni malo manj, v drugo pa iz las in lasišča resnično spere vso nesnago. Tudi na splošno vam svetujem, da si lase šamponirate dvakrat. Pri prvem šamponiranju namreč umazanijo, ki se nabira na lasišču le razmočite, ne sperete pa je še v celoti, zato se ta ponovno usede na lasišče in zamaši lasne mešičke. Posledično lasje slabše rastejo.

Nego nadaljujem z vlažilnim balzamom, primernim za vse tipe las. Balzam si nanašam na vse lase in ne zgolj na konice, saj je lahek in las ne obteži. Po treh minutah ga izperem z mlačno vodo in čutim, kako zelo mehke in voljne lase pušča za seboj. Izjemno!

Pravo češnjo na tortici v negi las pa predstavlja Nashi Argan olje, ki si ga nanašam na vlažne in suhe lase. Po umivanju si olje nanesem na vlažne lase, saj so le-ti še odprti in še posebej pripravljeni na sprejem hranilnih sestavin. A ker so lasje vsakodnevno na udaru, si oljček na konice las nanašam tudi vmes, zjutraj ali zvečer, ter jih nato dobro skrtačim, da se hranilne sestavine prerazporedijo po vsem lasu. Olja se jasno ne spira, saj lase neguje, jim daje sijaj in jih rešuje pred pretirano izsušenostjo in lomljivimi konicami.

Linija Nashi Argan je letošnjo pomlad kar nekako rešila moje lase in resnični sem hvaležna, da sem jo imela možnost spoznati. Primerna je za vse tipe las, a resnično jo svetujem vsem, ki se soočate z izsušenimi in lomljivimi konicami, lasmi brez sijaja in volumna.

benvenuta_2

Seveda se mi je Nashi Argan linija za nego las prikupila še zaradi ene reči, ki dokazuje, kako je svet majhen … Zadnjič sem se namreč na snemanju kampanje za pomladno linijo 2017 za Lisca Fashion z modelom Larysso Ferreira pogovarjala o njenem delu in mi je med drugim omenila, da je ona obraz italijanske lasne kozmetike Nashi Argan. Ja, govorim o tisti simpatični 29-letni Brazilki, s katero sva se res “zaštekali” in je pravi sonček. Zaupam vam lahko, da zvezda Liscine pomladne kampanje tudi obožuje Nashi Argan negovalno olje, v kolikor se boste ob občudovanju kampanje za Lisco spraševali, kako ima lahko kljub snemanjem in neprestani toplotni obdelavi las tako lepe in sijoče lase.

You Might Also Like