Beauty

Video: Make-up z izdelki Urban Decay

23/06/2020

V minulih dneh sem na svoj naslov prejela čudovit paket iz notino.si, v njem pa kar nekaj krasnih izdelkov znamke Urban Decay. Znamka je novost na notino.si in v valu navdušenja, da jo lahko končno ponudijo vsem nam, strastnim make-up navdušenkam, so meni nekaj izdelkov podarili, da jih pobližje preizkusim in jih pokažem tudi tebi.

Moram biti iskrena, da si že nekaj let želim preizkusit izdelke te znamke, saj o njej slišim le pohvale, pa sem kar odlašala in odlašala … do včerajšnje jutranje kave, ko je znamka, očitno, našla mene. Kako že pravijo? Če ne gre Mohamed h gori, gre pa gora k Mohamedu 😀

Torej, prejela sem tri prodajne uspešnice Urban Decay. Bila sem presenečena, da so to ravno ti trije produkti, saj se mednje poleg paletke 12 senčil NAKED Cherry s čudovito kombinacijo pudrastih, rjavkastih, pa tudi rožnatih in vijola nians uvrščata tudi podloga za senčila Eyeshadow Primer Potion in utrjevalec make-upa All nighter, pa vendar … Ko sem včeraj make-up nosila ves dan in je bil zvečer enak kot zjutraj, mi je postalo jasno, zakaj.

Podloga za senčila ali primer dejansko pripomore k večji intenzivnosti barve senčil, hkrati pa poskrbi za obstojnost le-teh. Moja izkušnja s primerji je bila v preteklosti tudi ta, da so šla zaradi njih senčila v gube, a pri Urban Decay primerju ni bilo o tem ne duha ne sluha. Senčila so me navdušila z barvami in pigmentacijo, med nanašanjem se ne usipajo, k čemer pripomore tudi priloženi čopič. Dejansko je dober in dejstvo je, da ima tudi čopič pomembno nalogo pri samem nanosu senčil. Na drugi strani pa je tukaj še utrjevalec make-upa All Nighter, ki je dejansko poskrbel, da je make-up ohranil svežino in sijaj skozi ves dan, pa čeprav je bilo včeraj precej vroče. Tega zagotovo vzamem s seboj na dopust in se še od tam oglasim z informacijo, kako prenese poletno vročino. Jaz sem namreč ena izmed tistih, ki si zelo rada nadene nežen make-up tudi za poležavanje na plaži.

Poleg prodajnih uspešnic so me v paketku pričakale še maskara Perversion, ki resnično podaljša trepalnice in jim podari volumen, pa odlično pigmentirana kremna šminka Vice v prekrasnem pastelno vijoličnem odtenku Backtalk in paletka The Perfect Threesome, vključujoč bronzer, osvetljevalec in blush. Naj povem, da se je šminka kljub nadvse nežni, prijetni svilnati teksturi na ustnicah ohranila skozi ves dan, nosila sem jo nekje med 10h dopoldne in 17h, paletka The Perfect Threesome pa je najbrž moj najljubši izdelek te pošiljke. Všeč mi je pigmentiranost ličil, obstojnost, že majhen nanos je dovolj za velik učinek. Mislim, da se na fotografijah in v IGTV videu očitno vidi moč delovanja osvetljevalca. Za popoln “easy breezy summer look”.

Moram biti iskrena in priznati, da sem res velika srečnica. Včasih si rečem, da sem preizkusila že res veliko lepotilnih reči in da najbrž ne morem na svoj obraz nanesti kaj tako posebej revolucionarnega ali posebnega, da bom opazila drastične razlike, ampak ne … iz meseca v mesec se zmotim … iz meseca v mesec preizkusim še kaj novega, kar mi spodnese tla pod nogami in postane moj ultimativni hit. Hvala, Urban Decay in notino.si, za razsvetljenje v tem mesecu 😀

Kakšen videz sem si omislila ob prvem testiranju podarjenih Urban Decay izdelkov, si lahko pogledaš v IGTV na sledeči povezavi: https://www.instagram.com/p/CBxQkkLnLAi/

Dopolnitev 1.dela blog zapisa:

Želela sem narediti UPDATE ličil Urban Decay, ki so mi jih pred slabim mesecem poslali iz notino.si. Ko sem to objavo pisala pred nekaj tedni, tik pred odhodom na dopust, sem se z izdelki rokovala prvič in sem o njih podala neko grobo oceno. Prvi vtis, pač. Od tistega dne, ko je nastal zgornji IGTV, ličila Urban Decay uporabljam prav vsak dan. Predvsem me je zanimalo, kako se bodo obnesla na morju, ko sem se izredno potila, ko sem se z make-upom velikokrat znašla celo v vodi in pod njo in sem se prekladala po brisači, letala za Milo in pozabila, da na sebi nosim ličila, dokler se nisem zvečer pogledala v ogledalo.

Resnično so tole ličila, ki me izredno presenečajo po obstojnosti, pigmentiranosti in tudi teksturah.

Paleta senčil NAKED Cherry nudi res popoln nabor senčil za vpadljive, malce drugačne, a še vedno nevtralne poletne videze. Meni najljubša odtenka na paletki sta Feelz in Juicy v mat različicah, ki pa ju v notranjih kotičkih kombiniram z bleščečima odtenkoma Bang Bang ali Turn On, v zunanjih kotičkih pa najraje uporabljam Devilish in Privacy. Privacy je temno rjav odtenek, ki ga rada uporabim tudi za senčenje obrvi. Pride prav na potovanjih, saj ne rabiš s seboj nositi preveč izdelkov. K paleti priložen čopič me do sedaj še ni razočaral in resnično se z njim senčke lepo nanašajo, brez zoprnega posipanja.

Maskara Perversion podaljša in zaviha trepalnice, ampak meni je še bolj pomembna v teh dneh obstojnost. Da je ne razmaže vsaka sraga potu, da se ne da zmotiti kapljici vode iz morja ali bazena. In, draga moja, tale maskara se je izkazala. Preživela je celo Milina tunkanja mamice z make-upom. Na dopustu sem bila tako presenečena, ko sem jo testirala, da sem celo Darjanu komentirala svoje navdušenje. Mislim, da me zdaj že toliko pozna, da reees razume moje tovrstne vzgibe in je na nek svoj način veselje delil z menoj. “Res fajn, lubi, fajn!” 😀

Paletka bronzerja, osvetljevalca in rdečila prav tako ostaja moj trenutni hit. Všeč mi je, kako fino se nanašajo vse tri nianse in se med seboj spajajo, kako krasno definicijo podajo obrazu in so obstojne. Seveda k obstojnosti veliko pripomore prodajna uspešnica znamke Urban Decay – sprej za utrjevanje ličič All Nighter. Tega res uporabljam vsak dan – tudi če kdaj uporabim ličilo kakšne druge znamke – in deluje. Krasen izdelek!

Rada bi omenila tudi šminko. Njen vijola ton mi sicer na paše vsakodnevno, a občasno si ga rada nadenem. Pri tej šminki me najbolj navdušuje njena mehka kremna tekstura. Kot kašmir. Tako je nežna, tudi negovalna, ne gre v grudice, ne izsuši. Mislim, da jo potrebujem v še enem povsem nevtralnem odtenku!

Tako, upam, da ti bodo zgornje vrstice v pomoč, ko se boš odločala in iskala kak nov kvaliteten lepotilni izdelek zase. Z Urban Decay, ki je po novem del notino.si ponudbe, ne boš brcnila mimo. Obljubim!

You Might Also Like