Fashion My style

V znamenju modre

20/07/2017

Ko sem pred nekaj dnevi objavila utrinke iz svojih poletnih počitnic v Splitu (-> TUKAJ), ste me mnoge povpraševale, iz kje so določeni kosi oblačil, ki sem jih nosila. Odločila sem se, da za posamezne stajlinge naredim objave in vam tako podrobno predstavim svoje najljubše poletne nosečniške kombinacije.

Eden izmed najbolj trendovskih kosov letošnjega poletja je zagotovo kimono in jaz sem se zaljubila v barvito cvetlično potiskano različico, ki se krasno poda k marsikateremu poletnemu kosu, pa tudi mojemu avtu (kar si najbrž opazila že -> TUKAJ). Na morju sem pod kimono najraje oblekla umazano bel top znamke Marx in lanene kratke hlače s čipkastim detajlom H&M. Čeprav je stajling že sam po sebi precej razgiban, pa ga še dodatno podkrepijo dodatki v modrih odtenkih. Natikači Moses so res eden najbolj pametnih letošnjih nakupov, saj so noro mehki, zračni in udobni, njihova barva je prekrasna, poleg tega pa še lepo dišijo. Po sladkem mleku in medu. Njami! So okolju prijazni, saj so narejeni iz plastike imenovane PCU, premium trajnostne plastike vbrizgane z zrakom in naravnimi olji. Poleg tega pa jih je povsem enostavno očistiti, saj jih zgolj speremo pod vodo. So, torej, odlična izbira za na plažo, saj jim sol in mivka nič ne moreta. Priporočam! In ko smo že pri modrih dodatkih. Letošnje poletje mi zelo dobro služi modra torba z resami iz neoprena ARTDECO, čas pa mi odmerja ljubka ura z modrim paščkom in rose gold ohišjem CLUSE. Droben dodatek, ki si ga mojih stajlingih že srečala (-> TUKAJ), pa je nakit Fatalka, na katerega ti s kodo LOVEEVA ponujam 15% popust. Kul, a ne? Jaz sem v prstan z modrim kamnom zaljubljena! 😀

Majico Marx

Hlače H&M

Natikače Moses (kupiš jih lahko -> TUKAJ, spremljaš pa jih preko Facebooka MOSES -> TUKAJ)

Uro CLUSE, Slowatch

Torbo ARTDECO

Prstana Fatalka.si (ponudbo spletne trgovine preveri na povezavi TUKAJ, za 15% popust ob nakupu izkoristi promocijsko kodo LOVEEVA)

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like