Fashion My style V trendu

V trendu: Hlače z visokim pasom

17/06/2019

Široko krojene hlače z visokim pasom so v zadnjih mesecih “big thing”, bi rekli čez lužo. Modne navdušenke so jih prisvojile, kar pa niti ne preseneča, saj so takšne hlače neverjetno udobne, hkrati pa v vsak slog vnesejo malce elegance. Lahko jih kombiniramo s T-majicami, čipkastimi topi, bluzo ali srajco in suknjičem ali oversized puloverjem – v hlačah z visokim pasom je šik videz tako lahko doseči.

No, lahko že, kljub vsemu pa je moja izkušnja takšna, da ni tako zelo lahko najti pravi model hlač z visokim pasom. Težko je poiskati takšne, ki se lepo obesijo v pas, usedejo na boke in padejo preko zadnjice in mimo stegen. Čeprav so na prvi pogled vse hlače videti podobno, pa od materialov zavisi, kako padejo in ali laskajo naši postavi ali nas precej poširijo. Da se odločim obleči hlače z visokim pasom, moram tudi sama imeti dober dan, da se v njih dobro počutim, a te rjave, na katere sem pred časom “zapela” v Zari, so me v zadnjih tednih nekajkrat rešile iz stilske zagate, saj so precej versatilne. V kombinaciji s širšo belo majico in espadrillami, torej v sproščenem poletnem slogu, sem jih pred časom nosila med družinskim obiskom živalskega vrta. Moram priznati, da sem se v barvni kombinaciji zelo lepo ujela z okoljem (preveri čisto zadnjo fotografijo). Na drugi strani pa se odlično znajdejo v mojem pisarniškem slogu v kombinaciji s srajčko in salonarji. Ko smo že pri salonarjih: našla sem jih v trgovini CCC in se v njih zaljubila na prvi pogled. Seveda lepo popestrijo nevtralno barvno paleto in jeans, sicer pa sem nekaj kosov v garderobi prilagodila prav posebej njim, tudi te hlače z visokim pasom, denimo. Ah, me, babnce!

Nosim:

Srajco Esmara by Heidi Klum

Hlače Zara

Torbico Reserved

Salonarje CCC

Nakit in uro CLUSE (Slowatch Slovenija)

A ni noro, ko se je med pohajkovanjem po ulicah Veli Lošinja moja najljubša temna čokolada z vafljem Loacker barvno povsem ujela z mojim stajlingom?

Kot protiutež zgornjim “polikanim” fotografijam še ena malce bolj zaprašena in razmršena – naravnost iz levjega kotička živalskega vrta.

Foto: Katarina Veselič (z izjemo tiste iz živalskega vrta)

You Might Also Like