Beauty

V praznični čas korak za korakom

03/12/2020

Nekje sredi novembra se v moji glavi začenja dogajati nek preobrat misli in moj svet postane malce bolj bleščeč, iskriv in kičast. Ja, to bo kar prava beseda. Pri nas doma se obdarujemo predvsem za Miklavža, zato začnem takrat razmišljati o darilcih za Milo in moje nečake, pa tudi za Darjana in druge sorodnike pobrskam za malenkostmi. Ampak da čisto zares padem v ta praznični, veselodecembrski občutek, moram kaj spremeniti tudi na sebi in okoli sebe. Po stanovanju začnem prižigati dišeče svečke, ki zadišijo po cimetu, pečenih jabolkih, piškotkih in vaniliji, nohtke pa namažem v nekoliko bolj bleščeče nianse. Tako se vse začne … in potem, korak za korakom, padam v decembrski svet blišča, svečanih stajlingov in nepozabnih zabav, na katerih se spominjamo uspehov iztekajočega se leta.

Letos je seveda vse skupaj malce drugače. Blišč in zabave so kljub vsemu zamenjala udobnejša oblačila, zabave so tokrat postale dolgi filmski večeri, a nekaj ostaja: meni se še vedno zdi, da tudi udobna trenirka drugače pade, če jo dopolnimo s šminko in urejenimi nohtki. In ker nam jih letos kozmetičarka ne more urediti, sem sama našla zaveznike v lakih znamke Nobea, ki sem jih odkrila na notino.si. V tem času so mi še posebej pri srcu laki iz seta Nobea Metal, ki nohtke obarvajo v odtenke dragocenih kovin: Bronze, Steel, Chrome in Copper, ki je med vsemi najbolj intenziven in tudi moj najljubši.

Ličila Nobea, kot tudi laki, se mi zdijo super odkritje v zadnjem času, saj gre za kakovostne izdelke po res res ugodnih cenah. Laki se na nohtih obdržijo vsaj teden dni, so super pigmentirani in ustvarjajo gel učinek, kar pomeni, da se nohtki prav lepo bleščijo vsaj teden dni (to, seveda, zavisi tudi od tega, kaj počnemo). V kolikor iščeš lake za nohtke v trendovskih odtenkih, dokler se zopet ne odprejo kozmetični saloni, je moj trenutni nasvet zagotovo ta, da pobrskaj po notino.si za čudovitimi Nobea odtenki.

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like