Beauty

Bikini ready?

31/05/2018

Le še nekaj dni nas loči do poletja in najbrž se na ta krasen letni čas že nestrpno pripravljaš. V mislih na počitnicah komaj čakaš, da nogice namočiš v morju in se predaš poletnemu lenarjenju brez trohice slabe vesti. Morda si ena izmed tistih, ki se držiš novoletne zaobljube in že od prvega januarja guliš fitnes naprave, na tvojem trebuščku pa so se do tega trenutka že narisale čudovite mišice. Čestitam za to in sem vesela zate. Jaz pa sem se letos znašla v težavah. Novoletni plani so spodleteli in žal nisem pridno investirala v svoje telo. Priznam, da me trenutno, ko že preživljam prvi del počitnic, to kar precej jezi, saj se ne počutim fit kot včasih. Na kopalke sem se do sedaj namreč do sedaj vseeno pripravljala z vadbo, običajno kombinacijo teka in pilatesa. K vsemu skupaj sem dodala še zdravo prehrano in včasih kak anticelulitni tretma. Letos so plani spodleteli, saj me od poroda dalje noge bolijo in teči preprosto ne morem, pa tudi za drugo vadbo je zmanjkalo časa. Hvala bogu za vozičkanje, torej, pa tudi za Tummy Tea Tox pripravke, ki so me v zadnjem trenutku rešili do te mere, da se počutim bolj čisto in “bikini ready”.
Mnoge me sprašujete, ali Tummy Tea Tox čaji in napitki delujejo. Moj odgovor vsem je enak. Tummy Tea  Tox so prehranski dodatki in prehranski dodatki so le pomočniki na poti k boljšemu počutju, hkrati pa spodbujajo k zdravemu načinu življenja. Le pitje čaja bo stežka na tvoj trebušček narisalo mišice, bo pa pot do njih ob pitju čaja in malce telovadbe nekaj krat tedensko lažja. Seveda pitju čaja navkljub težko  pričakuješ rezultat, če pri ostalih živilih, ki jih vneseš v telo, ne paziš. Vsaj moja izkušnja je takšna … Pa saj, če smo iskrene, tudi samo s telovadbo ni uspeh tako dober, kot če telovadbi dodaš še zdravo prehrano, anticelulitni tretma in kakšno savno za dodatno očiščenje telesa. Kar poskušam povedati je, da je poti do lepe postave več, a vsekakor najbolj pije vodo kombinacija tistega in tega.

Če si torej želiš dodatne okrepitve na poti k novemu in srečnejšemu izgledu, svetujem, da naslednjih dvajset dni v svoj dnevnik vključiš Bikini Ready Tummy Tea Tox napitke. Zakaj? Ker zavirajo apetit, pokurijo več maščob, pospešujejo presnovo, izločajo vodo in toksine in zmanjšajo napihnjenost, posledično pa poskrbijo za 5x hitrejšo izgubo teže.

Moj absolutni favorit je čaj Skinny Me Tea, ki pomaga pri topljenju maščob in poskrbi za privlačno fit postavo. Vsebuje mešanico zelišč in sadežev, ki s svojimi aktivnimi sestavinami pomagajo k hitrejšemu izgorevanju maščob in pospešujejo metabolizem. Ko popijem skodelico tega čaja, vidim, da imam boljšo prebavo, hitrejšo presnovo in se moje telo bolj čisti. Preprosto, počutim se lažja!

Čaju dodajam še dva osvežujoča napitka iz naravnih sestavin: Fat Burner Drink z okusom po ananasu deluje kot aktivni topilec maščob, ki na naraven način dviguje notranjo temperaturo in pospeši topljenje maščob. Seveda deluje med gibanjem in poskrbi, da se med aktivnostjo maščobe kurijo 16% hitreje. Drugi je Draining drink z okusom po malinah, zahvaljujoč kateremu telo odvaja več vode in toksinov. Kaj to pomeni? Adijo, celulit, seveda!

V kolikor bi želela preizkusiti “Bikini ready” program, si lahko več o njem prebereš na sledeči povezavi: http://bit.ly/2sjmBN6 Jaz ti na program ponujam 20% popust s kodo LOVEEVA20 😽

Foto: Žiga Lovšin

You Might Also Like