Comfort zone

Tummy Tea Tox: Razstrupljanje še nikoli ni bilo tako zabavno

27/03/2017

Leta v manekenstvu so me soočila z marsikatero dieto, a po njej nikoli ni bilo pravih rezultatov. Morda je kdaj uspelo oklestiti kak kilogram, a temu je sledilo slabo počutje, težave s prebavo in napihnjenost. Res bedni občutki, ki jih ne privoščim nikomur; vsem, ki jih poznate, pa sporočam, da se lahko v nekaj dneh tega končno znebite. Da se mi na spodnjem delu trebuščka, na stegnih in zadnjici zelo rada obesi kakšna maščobna blazinica, je dejstvo, zaradi katerega sem se dolgo nervirala. V zadnjih mesecih pa sem močno delala na tem, da se zaradi takšnih reči neham obremenjevati in se raje sprejmem takšna, kot sem. Bolj ko sem padla v pozitivno mišljenje o sami sebi, boljše in predvsem bolj osvobajajoče sem se počutila. In potem me je iz presenetilo elektronsko sporočilo ekipe Tummy Tea Tox, ali bi želela preizkusiti njihov 20-dnevni razstrupljevalni program, ki obljublja tudi izgubo kilogramov. Najprej sem malo obupano pogledala in se vprašala, ali bi šla v to ali ne, saj se ne želim vnovič obremenjevati s kilogrami in dejstvom, ali bo reč na meni delovala ali ne. Ker sem pač človek, ki novosti želi preizkusiti, sem Tummy Tea Toxu dala priložnost in s predstavnico programa odšla na spoznavni sestanek. Pozitivna in energična punca, ki povsem stoji za izdelki Tummy Tea Tox, me je takoj navdušila in prepričala. Pa ne le zato, ker je ob redni uporabi izdelkov Tummy Tea Tox izgubila nekaj kilogramov, pač pa zato, ker je najprej poudarila, da Tummy Tea Tox NI shujševalni program, hujšanje je le stranski učinek zdravega načina življenja, ki ga narekuje program. “Tummy Tea Tox program je razstrupljevalni program za punce in najboljša nagrada, ki jo lahko daš sebi in svojemu telesu, saj boš svojemu telesu pomagala izločiti nakopičene toksine in spet vzpostaviti ravnovesje. Telesu boš omogočila, da prebudi lastne ozdravitvene sposobnosti, ti pomaga izgubiti odvečne kilograme in ti povrne prepotrebno življenjsko energijo,” so zvenele njene besede. Pristala sem in Tummy Tea Tox program je v zadnjih dneh postal moja nova zdrava navada.

Program Tummy Tea Tox sestavlja pet visoko kvalitetnih izdelkov iz naravnih sestavin, a v prvih desetih dneh uživamo le dva: čaj Daily Kick Tea pred zajtrkom in čaj Sleep Tight Tea pred spanjem. V prvih desetih dneh sem z rednim pitjem čajev telo pripravila na preobrazbo. Jutranji in nočni detox čaj pomagata odstraniti najhujše razvade, odpravljata napihnjenost in aktivirata prebavo, kar vodi v resnično dobro, lahkotno počutje. V naslednjih desetih dneh v vsakdanjo prehrano začnemo vključevati še encime in probiotike, a o tem vam bom kaj več povedala naslednjič, danes naj bo dovolj že informacija, da sem, od kar pijem Tummy Tea Tox čaje, resnično odpravila z zaprtjem in napihnjenostjo, s katero sem imela velike težave.  Moja prebava je urejena bolj kot kdajkoli, hkrati pa imam občutek, da se moje telo res čisti, saj pogosteje izločam vodo, moja koža pa ima lepši sijaj. Že po prvih dneh uporabe Tummy Tea Toxa sem torej opazila zavidljive spremembe na počutju, zaradi česar sem res vesela, da sem lahko preizkusila ta detox program in komaj že čakam, da končam še drugo polovico programa in vam poročam o izjemnih rezultatih. Marsikaj sem že preizkusila, a ta program, ki nase opozarja v fotogenični pastelno rožnati barvi, je res nekaj najboljšega, kar sem kdajkoli preizkusila.

Ker je vsak začetek težak, sploh ko beseda nanese na razstrupljevanje, naj vam povem, da je Tummy Tea Tox uporabnici resnično uporaben program, ki ne zahteva nikakršnega odrekanja in rigoroznih načinov, ki telo povsem šokirajo. Med izvajanjem programa morate pojesti 5 zdravih manjših obrokov na dan (kosmiči, sadje in zelenjava, grški jogurt, pusto meso in ribe, prosena kaša …), za najboljše rezultate pa je priporočljivo, da v svoj delavnik vključite tudi vadbo. V kolikor boste svojemu telesu letošnjo pomlad privoščile Tummy Tea Tox čiščenje, boste vsa navodila, jedilnik, vadbeni program in spodbudne besede našle na spletni strani https://www.tummyteatox.si/.

Da bo poleg mojih priporočil in vzpodbudnih besed motivacija za Tummy Tea Tox še večja, vam s kodo LOVEEVA20 ponujam 20% popust na nakup celotnega programa. Popust velja do 15.4.2017. Torej:

PREČISTI SE. AKTIVIRAJ SE. NE ODNEHAJ.

https://www.tummyteatox.si/tummy-program

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like