Beauty

Test: Negovalna linija Intheline Poppy Delight

25/03/2020

Poznate občutek, ko se v nek lepotilni izdelek zaljubite na prvi pogled? Vem, to morda ni prav, ker pri lepotilnih izdelkih bi morala bolj kot videz prepričati vsebina, a ko so moje oči uzrle embalažo izdelkov Intheline iz linije Poppy Delight, so mi zažarele oči in nasmejalo se mi je srce. Prav rekla sem jim: “Glejte, da ste tudi dobri vsaj pol toliko, kot ste lepi!” O čem govorim? Že embalaže minimalističnega črno-belega dizajna z zlatimi napisi so krasne, a prav vsak izdelek iz linije s seboj nosi sporočilce, ki nekako poboža ženske čute. Natanko to si želimo slišati večkrat. Zato se lepotičimo. Zato smo si všeč. Zato smo všeč drugim.

Pred časom mi je znanka omenila, zakaj testiram izdelke in mučim kožo z najrazličnejšimi teksturami. Malce presenečena nad vprašanjem niti nisem vedela, kaj bi ji odgovorila. Morate vedeti, da izdelke res testiram, a marsikaj tudi zavrnem in načeloma pazim, kakšne teksture izdelkov izbiram. Nekako vem, kaj paše moji koži. Znam ji prisluhniti. Še preden sem Poppy Delight izdelke nanesla na kožo, pa moram priznati, da nisem bila prepričana, kako se bo ta ljubezen na prvi pogled nadaljevala, pa četudi sem si jo neskončno želela vzdrževati. Običajno z oljnatimi teksturami nisem v najlepšem odnosu, zato sem z nanosi serumov kar nekoliko zavlačevala. Nekajkrat sem kapljice serumov mencala med prsti in ko sem bila prepričana, da se popolnoma vpijejo, za seboj pa ne puščajo tistega zoprnega mastnega finiša, sem se odločila, da ju nanesem tudi na obraz. In kako zelo hvaležna sem za ta korak! Linijo Poppy Delight sem začela uporabljati nekje v začetku februarja in sedaj, ob koncu marca, zaloge pojenjajo. Pomeni, da sem si o serumih in čistilnem pilingu lahko ustvarila mnenje, poraba izdelkov pa je, torej, kar nizka, če vzamemo v zakup, da sem jih na obraz nanesla sleherno jutro in večer.

Kaj se skriva v liniji Poppy Delight?

Gre za linijo naravnih izdelkov z makovim oljem ali makovimi semeni ter številnimi aktivnimi učinkovinami, ki jih koža prav zares ljubi.

Lilith, piling za obraz, na embalaži nosi sporočilo:

SMILE – Happiness looks gorgeous on you.

Piling je sopomenka za inovativno kombinacijo izvlečka groznih pešk in makovih semen, ki kožo globinsko razstrupi, olje oljne ogrščice pa obraz očisti vseh nečistoč. Celostna kombinacija kožo vlaži, pospešuje njeno regeneracijo in jo optimalno pripravi na nadaljnjo nego. Meni je pri pilingu všeč nežen, a zares prijeten naraven vonj. Resnično do popolnosti očisti kožo, kos je tudi najbolj obstojnim ličilom, kar me je neverjetno presenetilo. Morda velja le nasvet, da se je potrebno pri čiščenju malce izogniti predelu okoli oči, saj gre za piling in je normalno, da delci dražijo oko. Kljub vsemu pa so delci v tem pilingu nežni in le blago masirajo kožo, zaradi česar si ta piling upam vsakodnevno uporabljati. Koža je po uporabi prijetno mehka, navlažena, pridobi zdrav prekrvavljen videz in se že veseli nadaljnje nege.

Jolie, anti aging serum za obraz, na embalaži nosi sporočilo:

BREATHE – Youth is just a state of mind.

Ta serum sestoji iz makovega olja, ki kožo globinsko nahrani, dolgotrajno zaščiti in jo prijetno zmehča. V njem najdemo še izvlečke gotu kole, virginskega nepozebnika, aloje, gliceritinsko in hialuronsko kislino ter vitamin A, ki stimulirajo nastajanje kolagena, regeneracijo in hidratacijo kože, povečajo elastičnost kože in preprečujejo nastajanje gub. Izboljšujejo tudi videz nepravilnosti na koži, zato je serum odličen za nego aknaste kože. Od treh izdelkov me je najbolj skrbel ta, saj ta nekako odločilno vpliva na videz celotne kože. Čeprav oljnat, pa je ta serum tudi lahek. Teksturo koža odlično prenaša, posrka vase in dejansko imaš občutek, da uporabi aktivne učinkovine iz seruma. Kar sem opazila ob redni uporabi seruma je, da dela to, kar obljublja. Morda se je ob stresnih dneh pojavil kak mozoljček, videz izčrpanosti ali suhe kože, ko sem bila ves dan zaprta v nakupovalnem centru, kjer je značilno suh zrak. Ne glede na to, kaj je bilo, pa se je koža že po prvem nanosu seruma spravila k sebi, se naužila učinkovin in spet zaživela, kot ko v trenutku izredne žeje spijemo kozarec vode in si tik zatem rečemo: “Natanko to sem potrebovala v tem trenutku!” Velika pritrdilna kljukica temu serumu, torej!

Janie, anti aging serum za področje okoli oči, nosi sporočilo:

RELAX – In your eyes your Soul is reflected.

V naravnem serumu za predel okoli oči se nahajajo enake sestavine kot v serumu za obraz, na drugi strani pa mu neko lahkost in svežino, tako v čudovitem vonju kot v lahki teksturi, dodajo izvlečki zelenega čaja, borovnice, aloje in vitamina E, ki kožo pomirijo in hladijo, preprečujejo zabuhlost in videz podočnjakov, obenem pa ohranjajo kožo napeto, sijočo in mladostno. Poleg nežnega naravnega vonja me je serum za predel okoli oči prepričal s svojo teksturo. Od vseh izdelkov je ta najbolj oljnat, a se kljub vsemu povsem vpije v kožo. Koža ga dejansko uporabi, posrka vase in izdelek deluje tam, kjer mora. Mene pri nekaterih oljnatih izdelkih resnično zmoti, ker se ne vpijajo, obstanejo na koži in potem jih med spanjem prenesemo na posteljnino ali v lase, tam, kjer bi morali delovati, pa jih ni. Pri serumu Janie pomembno vlogo nosi tudi steklenička z aplikatorjem za nanašanje seruma, saj roll-on aplikator poskrbi, da nanesemo ravno prav izdelka in ga direktno med nanašanjem tudi nežno vtremo v najbolj občutljiv predel kože obraza. Masaža z roll-on aplikatorjem in serum sam po sebi so tudi krivci, da v zadnjem mesecu in pol nekako nisem imela težav z zabuhlostjo, niti v tistih dneh v mesecu. To pripisujem temu, da aplikator in serum s svojimi sestavinami aktivirajo limfo in se strupi iz telesa izločajo še bolj pospešeno.

No, nekaj sedaj zagotovo drži. Odgovor za znanko imam sedaj na dlani. Nove izdelke preizkušam pametno in z veseljem. Na ta način dam koži možnost, da spozna še kaj, kar ji morebiti prija še bolj kot moja predhodna izbira. Željna sem spoznavanja novosti in tole makovo razodetje je vsekakor neverjetno prijetna popestritev mojega spoznavanja negovalnih izdelkov. Novo pošiljko, prosim?!

Mimogrede: na spletni strani je trenutno celotno negovalno linijo Poppy Delight mogoče kupiti s 30% popustom. Prilagam povezavo:

POPPY DELIGHT BUNDLE

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like