Fashion Koncept PR My style

Terminal3 je uradno odprl svoja vrata!

22/04/2016

Prepričana sem, da ste že opazili, da moji stajlingi v zadnjem času vse pogosteje vsebujejo oblačila trgovine Terminal3. Čeprav je trgovina neuradno svoja vrata odprla že v začetku marca, pa se je pred širšo javnostjo in novinarji razkrila šele sinoči, ko je Ljubljana tudi uradno postala bogatejša za še en modni kotiček za prave modne sladokusce. Gostiteljici večera, lastnici trgovine Terminal3, Slađana Simeunović in Vesna Zdravković, sta v krogu svojih prijateljev, novinarjev in številnih znanih obrazov nazdravili novi karierni poti in že na dan otvoritve poželi ogromno zanimanja za udarna oblačila in dodatke, ki izstopajo zaradi drznih krojev in eklektičnih stilov.

Lastnici trgovine Terminal3 Sladžana in Vesna

Lastnici trgovine Terminal3 Slađana in Vesna

Oblačila in dodatki v Terminal3 so prava paša za oči ...

Oblačila in dodatki v Terminal3 so prava paša za oči …

Moja malenkost na otvoritvi :)

Moja malenkost na otvoritvi 🙂

Zbranim gostom sem predstavila nov modni kotiček v Ljubljani - Terminal3.

Zbranim gostom sem predstavila nov modni kotiček v Ljubljani – Terminal3.

Slađani in Vesni so uspešno na novi poti ob šampanjčku in prigrizkih Foodfatal med drugim zaželeli tudi Nejc Simšič, Neisha, Raša Nesterović z ženo Majo, Pia Pustovrh, Irena Lušičić in blogerka Sara Zavernik, ki niso skrivali navdušenja nad sicer miniaturno trgovino s konceptom, a z izjemno ponudbo mogočnih, celo nenavadnih kosov oblačil, ustvarjenih za dame z veliko mero samozavesti. Za dame, ki si upajo izstopati na vsakem koraku in se ne bojijo mešanja različnih stilov, vzorcev, detajlov in tkanin. Zaupam vam lahko, da je Neisha na dan otvoritve kupila belo oblekico, kot jo v tej objavi nosim tudi sama, in v njej kar takoj zapozirala pred fotografi. Pia Pustovrh pa je večji del večera preživela v garderobi in pomirjala trendovska oblačila.

Jaz in Neisha, ki je na dan dogodka kupila belo boho oblekico Terminal3.

Jaz in Neisha, ki je na dan dogodka kupila belo boho oblekico Terminal3.

Kjer je Neisha, tam je zabava :)

Kjer je Neisha, tam je zabava 🙂

Vsak kos oblačila iz trgovine Terminal3 je poseben, saj ga krasijo detajli, kot so dodatki umetnega krzna, resice, zanimiva podloga, ki kuka izpod krila, vpadljivi vzorci, čipka, potiski in našitki, igra asimetrije in kombiniranje nenavadnih tkanin.

Pia Pustovrh v črni oblekici Terminal3

Pia Pustovrh v črni oblekici Terminal3

Prednost trgovine Terminal3 je prav njena majhnost. Vsak model oblačila v trgovinici, ki se nahaja v zadnjem delu stavbe BTC-Diamant (ob frizerskem salonu Caracthair), tako obstaja v le nekaj kosih, kar pomeni, da v danem trenutku skoraj ni bojazni, da bi v mestu srečale žensko, ki nosi enako obleko, krilo, srajco, plašč ali jakno, kot vi. Ponudba se seveda vestno in sproti osvežuje, obešalniki pa so ves čas prežeti z novo trendovsko ponudbo in vsak modni ženski okus. Vabim vas, da se o tem prepričate na lastne oči in se sprehodite po trgovini Terminal3 vsak dan med 10h in 20h ter ob sobotah med 12h in 17h.

Saša iz Foodfatala je pripravila krasne sladice z logotipom Terminal3

Saša iz Foodfatala je pripravila krasne sladice z logotipom Terminal3

In kaj je v trgovini Terminal3 nazadnje navdušilo mene? Vsekakor so to usnjene kratke hlače, ki jih bom lahko nosila skozi vse letne čase. Obožujem igro asimetrije in modra srajca z zelo dolgim zadnjim delom je zame popolna. Priznam, da s takšnimi kosi včasih, ko imam občutek, da je ta občutno prevelika :), rada skrijem tudi ritko. In pa bleščeča jakna, ker verjamem, da so bleščice primerne za vse priložnosti in za vsak trenutek dneva.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Terminal3_OOTD_Leather shorts_GlittersEva Ahačevčič_Love, Eva_Terminal3Eva Ahačevčič_Love, Eva_Terminal 3 4 DSC_0374Eva Ahačevčič_Love, Eva_Terminal3_OOTD_Asymetrical_Glitters_Leather Eva Ahačevčič_Love, Eva_Terminal3_OOTDEva Ahačevčič_Love, Eva_Terminal3_OOTD_Details

Nosim:

Srajco, jakno in hlače Terminal3

Čevlje Pittarello

Uhane Blingbling.si

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like