Comfort zone

Te lahko povabim na piknik?

27/07/2017

Poletna vročica narašča, z njo pa čas poletnih piknikov in sproščenih zabav na vrtovih naših domov. Obožujem ta čas v letu in želim si, da bi trajal in trajal in trajal. Zaenkrat idilično urejenega vrta še nimam, a z možem že snujeva načrte, kako bova preuredila obstoječo travnato površino okoli hiše in jo spremenila v prijeten prostor za otroško igro in druženje z najbližjimi. Komaj čakam, da se tega lotiva, pa čeprav bo najverjetneje to projekt za naslednje leto. Obema druženje veliko pomeni, kvalitetno preživet skupni čas pa bo najverjetneje s prihodom otroka dobil nove razsežnosti. Od kar pomnim, sem rada za svoje goste pripravila kaj dobrega in očesu prijaznega za prigriznit in popit. Zdi se mi, da ljudje pač jemo in pijemo tudi z očmi, zato je estetski vidik pri meni pomemben del pogostitve. Seveda se trudim tudi, da je vsaj delček reči, ki jih znesem na mizo, zdrav in primeren tudi za vse tiste, ki pazijo, kaj zaužijejo. Letos mi pri tem pomaga tudi Tummy Tea Tox. Če sem pomladni čas preživela v družbi njihovih čajčkov, pa je poletje rezervirano za osvežilne napitke z okusi borovnice, limone in ananasa. Tako všeč mi je koncept teh napitkov, ki so na eni strani mikavni že na pogled, ko jih odpremo, nas najprej premami sladek vonj, nato pa še sadni okus. Seveda se za vsemi skriva še dodana vrednost … Kakšna, izveš v nadaljevanju, če se mi le pridružiš na pikniku.

Beauty Drink z okusom borovnice, Energy Drink z okusom limone, Fat Burner Drink z okusom ananasa

Vabim te, da si oblečeš najbolj lahkotno poletno oblekico, takšno, v kateri boš lahko udobno sedela na odeji in z mano srkala odlične sadne napitke, grizljala borovnice in ananas ter brezskrbno uživala v pristnih ženskih pogovorih. Tokrat je vabilo le virtualno, a že ko pišem, se mi ideja o pravem Love, Eva pikniku sploh ne zdi slaba ideja … Hmmm … Morda ga kmalu udejanjim in ti Tummy Tea Tox napitke predstavim tudi v živo. Ker pa želim, da že prej spoznaš, za kaj točno gre, ti moram več o sladkih in zdravih poletnih radostih povedati že sedaj.

Beauty Drink je lepotni napitek z okusom borovnice, ki skrbi za močne nohte, sijoče lase in čisto kožo! V zadnjem času sicer velikokrat slišim, da imam močne in sijoče lase predvsem zaradi nosečnosti. Najbrž to čisto zares drži, saj tako gostih las še nikoli nisem imela in resnično sem hvaležna za to izkušnjo, da preprosto vem, kako je, če lahko v čop pospraviš konkreten šop las, ali pa se z lepo nakodranimi lasmi počutiš kot prava latino lepotica. Malo pretiravam, ampak vseeno! Lasje so najlepši okras na ženski in najbrž je ni med nami, ki se tega ne bi zavedala. Podobno je tudi s kožo in nohti. Urejena ženska z negovano čisto kožo in močnimi nohti preprosto oddaja drugačno energijo in se zaveda svoje moči. Nekatere temu posvečajo veliko pozornosti, ure in ure preživijo v kozmetičnih salonih, druge pa k temu pristopamo na malce bolj naraven način, na način, ki prinaša dolgoročne rezultate. Morda smo zato sicer malce bolj odvisne od zunanjih in notranjih dejavnikov, kljub vsemu pa je zavedanje, da gradimo dobro osnovo od znotraj, zlata vredno. No, vsaj če izhajam iz sebe, vem, da je temu tako. Beauty Drink vsebuje morski kolagen tipa I, ki poveča elastičnost in prožnost kože ter zavira nastanek gub, pripomore k močnejši strukturi las in nohtov ter dolgoročno krepi moč naravne lepote vsake uporabnice. Ne vem, kako je pri tebi, ampak jaz, sladkosneda kot sem, z največjim veseljem spijem sladek sadni napitek, ki pripomore k moji lepoti in mi dvigne samozavest. Tale borovničev sokec je pravi mali čudež in prepričana sem, da ti ne bo žal, če ga boš vključila v svoj dnevni prehranjevalni režim.

Si še z mano? Piknik se nadaljuje in če ti je slučajno padla energija, je čas, da ti postrežem z Energy Drinkom ali energijskim napitkom z okusom limone. Bom kar iskrena: morda tale ni tako zelo slasten kot ostala dva napitka, a njegova moč je brezmejna. Z njegovo pomočjo boš postala “super woman”, energijska bombica, ki jo kar malo pogrešaš v sebi. Napitek učinkuje približno 8 ur, ves ta čas pa skrbi za izjemno koncetracijo, super spomin in energijo. Čeprav sem noseča, si tale napitek rada privoščim, saj vsebuje 5 aktivnih sestavin in od tega 4 naravne nootropike. Bean’ergy® je patentiran naraven mikrokapsuliran brezvodni kofein, guarana je odličen vir naravnega kofeina, Suntheanine® je patentirana oblika L-teanina, aminokisline, ki je naravni nootropik in jo najdemo v zelenem čaju, rožni koren pa deluje adaptogeno, kar pomeni, da poveča odpornost organizma na stres, hkrati poživlja in pomirja ter izboljša psihične in fizične zmogljivosti posameznika, prav tako izboljša počutje in spodbuja miselne procese. Pomembna sestavina napitka je tudi mešanica vitaminov B-kompleksa. Slednjega moram kot nosečnica tako ali tako dodatno uživati in vesela sem, da ga imam prisotnega tudi v tem napitku. Zakaj so vitamini B-kompleksa pomembni? Ko nam primanjkuje vitaminov B-kompleksa, se to lahko kaže kot pomanjkanje energije, upad koncentracije, težave pri učenju, motnje spanja, razdražljivost … Vitamini B-kompleksa torej poskrbijo za visoko raven energije in optimalno delovanje živčnega sistema. Krasno! Točno to potrebujem kot vedno utrujena in razdražena nosečka, ti pa kot pridna študentka ali ambiciozna karieristka.

Zdaj imaš dovolj energije, da slišiš še nekaj spodbudnih besed o Fat Burner Drinku, torej napitku, ki topi maščobe in te razvaja s slastnim okusom ananasa. Obožujem ananas, a ta napitek si zaenkrat privoščim le občasno, ko si reeees zelo zaželim okusa tega slastnega sadeža. Sicer ti je najbrž jasno, da trenutno nimam ravno pravice topiti svojih maščobnih zalog. Napitek tako hranim za jesensko-zimske dni, ko bom morala pospešiti presnovo in pospešeno pokuriti maščobne zaloge, ki se mi nabirajo v zadnjih mesecih. Ali mi bo uspelo? Hmm, to bo tvoje oko hitro presodilo, v to sem prepričana 😀 😀 😀

Tako, upam, da si na virtualnem pikniku z menoj uživala in da sem te prepričala v to, da ga zase in svoje prijateljice pripraviš tudi ti. Da bo poleg mojih priporočil in vzpodbudnih besed motivacija za Tummy Tea Tox napitke in pripravo piknika še večja, ti s kodo LOVEEVA20 ponujam 20% popust na nakup celotnega programa.  Torej:

PREČISTI SE. AKTIVIRAJ SE. NE ODNEHAJ.

https://www.tummyteatox.si/tummy-program

Nosim:

Obleko Vero Moda

Srajco in klobuk NEW YORKER

Sandale SENSO

Cekar Oliviers & Co.

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like