Fashion My style

Tararara! Predstavljam prvo obleko s podpisom Love, Eva ♥!

05/04/2016

Prepričana sem, da se še spomnite članka o mojem Valentinovem vikendu, ki sva ga s fantom delno preživela v Trstu. V njem sem med drugim razkrila, da za vas pripravljam nekaj novega, s čimer bom uresničila tudi svoje otroške sanje. Še enkrat si lahko moj zapis preberete na sledeči povezavi: https://loveeva.si/blog/valentinov-vikend-obisk-trsta-ali-za-vas-pripravljam-nekaj-novega/. V zadnjih dneh so rezultati mojega obiska Trsta obrodili prve sadove in nastopil je čas, da vam razkrijem, zakaj se je pravzaprav šlo. Že od nekdaj si želim, da bi imela oblačila z lastnim podpisom. Morda svojo spletno trgovinico. Prijeten butik, v katerem bi vsaka ženska našla nekaj zase. Jasno, da je pot do tja še dolga in nabrati moram še kar nekaj znanja (pa tudi denarja), da bom dosegla ta cilj, a začela sem … in že to je nekaj.

Zadnjih nekaj mesecev leta 2015 sem brskala po spletu in iskala ideje, kaj bi lahko ponudila v svoji trgovinici, iz kje bi lahko uvažala izdelke. Ideje sem kopičila v mapo na računalniku, a na koncu obupala. Rekla sem si: “Zakaj bi nekaj uvažala, če pa lahko vse naredim sama s pomočjo talentiranih Slovencev? Ljudem želim ponuditi kvaliteto po dostopnih cenah. Želim jim ponuditi nekaj domačega in nekaj svojega, nekaj, kar me dobro opiše.” Želja po lastnih oblačilnih izdelkih je z leti vse močnejša, saj me v ponudbi cenovno dostopnih trgovin izjemno motijo materiali in dolžine. Ni mi jasno, zakaj so vse obleke tako kratke, kot da imajo vse ženske popolne noge, lepa kolena in, predvsem, vse dneve preživljajo doma in ne hodijo na delo, kjer velja nek kodeks oblačenja. Zakaj so materiali poletnih oblekic pogosto tako tanki, da se vse vidi skozi? Čudno, mar ne? 🙂 Zakaj so oblačila tako zelo minljiva in oblikovana le za eno sezono, en letni čas? Prav zjezi me, ker človek težko gradi na kvalitetni in brezčasni garderobi, če nima veliko pod palcem.

Kontaktirala sem šiviljo Sabino Brnot, s katero sem pred leti sodelovala kot model za znamko Oktober, in jo, potem ko sem ji predstavila nekaj svojih skic oblek, vprašala, ali bi bila pripravljena na sodelovanje z menoj. Navdušena je privolila v sodelovanje, mi ponudila ogromno prijaznih nasvetov in me usmerila, kam naj se odpravim po kvalitetno blago. Odpravila sem se v Trst in tam med bogato ponudbo blaga komaj kontrolirala svojo domišljijo, zamisli … vedela sem, da se moram reči lotiti postopoma in da se pri izboru blaga ne smem preveč zaleteti. Tako sem pristala na črno-beli paleti in ob samem začetku vam predstavljam belo asimetrično obleko (prihaja tudi črn model le-te), na katero sem potiho res ponosna. Čeprav je obleka bela, se skozi njo ne vidijo obrisi vaših oblin ali perila. Med hojo ali plesom (nosila jo je namreč že ena maturantka) res lepo plapola in kljub svojemu minimalističnemu videzu pusti vtis. In prav to je tisto, kar želim ponuditi s to in z vsemi nadaljnjimi kosi s podpisom Love, Eva ♥: minimalizem, nosljivost (v vseh letnih časih), uporabnost, udobje in efektivnost. Vam, drage moje bralke, želim ponuditi delček sebe, vam pokazati, v čem se res dobro počutim sama, saj preprosto sovražim oprijeta oblačila, ki omejujejo moj korak, ovirajo gibanje in ne dovolijo, da zažari moj karakter.

Predstavljena bela obleka je asimetričnega kroja, a najkrajši del obleke sega do kolen, zaradi česar v njej nikoli ne boste videti preveč izzivalno, pač pa prefinjeno, ženstveno in elegantno. Se ne mečka pretirano (ker sovražim likanje, sem izbirala materiale, ki se ne mečkajo oz se radi likajo). Izvrstno funkcionira samostojno, lahko pa poudarite svojo ženstveno silhueto s pasom, preko obleke oblečete suknjič ali usnjeno jakno, jo dovršite s petkami, sandali ali motorističnimi gležnjarji. Funkcionira. Prisežem! A te kombinacije vam bom predstavila v kateri od svojih naslednjih objav.

Upam, da vam je prva obleka z mojim podpisom všeč – kmalu bo namreč možen nakup le-te v okvirni ceni 129 eur in neskončno vesela bom, če bo ta kos postal eden izmed vaših najljubših v omari.

REZERVIRAJ-SVOJO

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Bela obleka_Fashion bloggerEva Ahačevčič_Love, Eva_Bela obleka_Fashion blogger 8Eva Ahačevčič_Love, Eva_Bela obleka_Fashion blogger 7Eva Ahačevčič_Love, Eva_Bela obleka_Fashion blogger 5Eva Ahačevčič_Love, Eva_Bela obleka_Fashion blogger 6Eva Ahačevčič_Love, Eva_Bela obleka_Fashion blogger 4Eva Ahačevčič_Love, Eva_Bela obleka_Fashion blogger 3

Nosim:

Obleko Love, Eva ♥

Salonarje Deichmann

Ogrlico Topshop

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like