Fashion My style

Srčki in pomladna lahkotnost

08/05/2016

Zadnja dva tedna sta bila zares zanimiva. Srečali smo se z vsemi letnimi časi. En dan smo zahvaljujoč temperaturam nad 20°C hlastali za lahkotnimi poletnimi oblekicami, naslednji dan so se temperature nekoliko spustile, a še vedno smo lahko uživali v ležerni prehodni garderobi, značilni za tople pomladne ali jesenske dni, tretji dan pa smo iz notranjih kotičkov omar morali potegnit na plano termo nogavice, kosmate plaščke in pletene volnene jopice. Sneg konec aprila? JA! Narava je šla pač svojo pot in najboljše je, da smo se ji prilagodili, a jaz sem to kljub vsemu storila z z zavedanjem, da je koledarsko gledano med nami pomlad. Poigrala sem se s plastenjem, intenzivnimi barvami, zanimivimi detajli in teksturami. Za osnovo sem izbrala boyfriend kavbojke znamke Please, ki jih krasijo zrcalni srčki. Letos je jeans, okrašen s kristalčki in našitki, velik trend in nepogrešljiv kos v omari (tako vsaj pravijo modni strokovnjaki). Dopolnila sem ga s srajco z dolgim ogrinjalom, ki pa sem jo že kakšne štiri leta nazaj kupila v second hand trgovini 2nd Chance. Ker srajco na ovratniku krasijo srebrni netki, sem ta motiv ponovila še pri izboru čevljev. Srebrno sem v stajling vnesla tudi s torbico. Gre za izredno prostorno torbo Reserved, ki jo v zadnjih tedni obožujem. Paše praktično na vse, vanjo pa lahko natrpam vse: od prenosnika, preko stekleničke z vodo, lepotilni torbico do vseh drugih drobnarij, ki jih žensko konstantno prenašamo v svojih torbah.

Ker je bil ta osnovni stajling preveč lahkoten za temperature pod 15°C, pa sem videz začinila še z usnjeno jakno New Yorker in brezrokavnikom z dodatkom umetnega krzna na ramenih Terminal3. Za pljusk barv sta poskrbela še prstana P.S. Fashion in Katja Koselj Jewellry, za pomladno igrivost pa oranžni nohtki in kodrčki, ki jih je izdelala moja simpatična frizerka Sandra iz salona medinmleko.

Nosim:

Brezrokavnik Terminal3

Usnjeno jakno New Yorker

Srajco 2nd Chance

Hlače Please (Trgovina Omara)

Torbo Reserved

Salonarje Zara TRF

Prstana P.S. Fashion in Katja Koselj Jewellry

Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 1Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 2Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 10Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeansEva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 13Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 7Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 9Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 6Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 8Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Terminal3_Please jeans 11

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like