Beauty

Šminka, ustvarjena za romantične večerje in žametne poljube …

14/03/2016

Tako kot mnogo žensk sem bila dolga leta tudi sama prepričana, da mi intenzivno obarvane ustnice ne pristajajo. Z njimi sem se počutila prav smešno. A delo, torej manekenstvo, me je prisililo, da sem preizkusila marsikaj, tudi najbolj nore barve na ustnicah. Spoznala sem, da mi pristaja marsikaj in da sem z veliko odtenki na ustnicah videti prav fino. Zdaj se brez obarvanih ustnic počutim kar malo golo in dolgočasno, zdi se mi, da na mojem obrazu preprosto nekaj manjka. Zdaj sem neločljivo povezana z najrazličnejšimi rdečimi, oranžnimi in rožnatimi šminkami, a v zadnjih dneh me je povsem navdušila novost na slovenskem trgu – Golden Rose Velvet Matte šminka, odtenek 08. Zakaj? Ker je ravno prav intenzivna, da izstopa, a ne bode v oči. Je subtilna in nežna, kar se izvrstno poda k mojemu karakterju. A to je le osebno mnenje. Zanjo vas bodo prej prepričala naslednja dejstva …

_MG_4440

Šminko sem kupila pretekli teden v Hali A7 v ljubljanskem BTC-ju. Od tedaj imam precej leteče dni. V četrtek sem imela modno revijo za Kopitarno Sevnica, v petek sem imela od jutra do poznega popoldneva nanizane sestanke po Ljubljani, v soboto in nedeljo pa sva imela s fantom stojnico na zagrebškem sejmu Dani lijepote i fitnesa, kjer sva promovirala električno rolko Robbo fantovega podjetja Robotix. Ves čas sem bila v stiku z ljudmi in ob takšnih dneh enostavno nimam časa, priložnosti ali celo volje za nenehno popravljanje šminke. Na srečo mi tokrat tega niti ni bilo potrebno početi. Zjutraj sem si na ustnice nanesla omenjeno visoko pigmentirano Golden Rose šminko z žametnih mat finišem in na mojih ustnicah je obstala ves dan, pa čeprav sem vmes pila kavice, si omislila kakšno proteinsko ploščico (na sejmu so jih prodajali na vsaki drugi stojnici), ker za kaj drugega ni bilo časa, sproti pa sem svojemu dragemu namenila kakšen poljubček za motivacijo pri delu 🙂 Ko sem se zvečer pogledala v ogledalo, sem bila prav presenečena, kako lepo se je šminka obdržala skozi ves dan. In kar mi je bilo pri vsem skupaj najbolj všeč, je bilo dejstvo, da mi ni izsušila ustnic ali mi v kotičkih ustnic naredila tistih nadležnih grudic. Ker šminka vsebuje vlažilna sredstva in vitamin E, ne vsebuje parabenov in je dermatološko testirana, je pri nanosu lepo mazljiva, ustnice pa ves čas uporabe neguje in vlaži, kot da bi bila balzam in šminka v enem. Izjemno! Ne bi mogla biti bolj navdušena! Glede na to, da v liniji Velvet Matte obstaja 27 odtenkov šminke, si bom zagotovo v kratkem omislila še kakšno. Prepričana sem namreč, da me ne bo zapustila in mi pustila tistega nadležnega roba le ob straneh ustnic niti, ko se bova s fantom odpravila na romantično večerjo.

Poglejte si, kako Velvet Matte v odtenku 08 izstopa v nežnem sivo-belem stajlingu Resice na resice.

_MG_4480

Trgovina Golden Rose obstaja v Ljubljani v nakupovalnih centrih BTC  Hala A7, Citypark in Mercator na Šmartinski cesti ter v nakupovalnem centru Planet Tuš Koper.

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like