Beauty

Slow Age Beauty Getaway: Za mladostno počutje in mladosten izgled

15/02/2019

V kolikor me spremljaš na mojem Instagram profilu, potem zagotovo veš, da sem se minuli teden s skupino slovenskih, hrvaških in srbskih blogerk v sodelovanju z znamko Vichy udeležila dvodnevnega lepotnega dogodka v osrčju čudovitih Plitvičkih jezer. Na Slow Age Beauty Getawayu smo se dekleta, ki se približujejo tridesetim ali smo v njih že zakorakala, razvajale vse svoje čute in se vsaj za nekaj uric odklopile od vsakdanjega stresa, od norega tempa in se še dodatno seznanile, kako pomembno se je obvarovati pred škodljivimi dejavniki, ki vsakodnevno načenjajo naš največji organ – kožo.

Strinjamo se lahko, da 21. stoletje nikakor ni čas, ki bi blagodejno vplival na naše zdravje, dobro počutje in mladosten videz. Zaradi hitrega in dinamičnega tempa življenja nimamo več pravega časa niti za lepotno rutino, a je ta še kako pomembna, če želimo podaljšati mladosten videz kože in upočasniti staranje. Slow Age.

Medtem ko nas je naša osebna trenerka in nekdanja Miss Slovenije Nives Orešnik spodbudila k vsakodnevnemu raztezovanju mišic za splošno boljše počutje v svojem telesu in medtem ko nas je Nina Romih popeljala v svet obrazne joge in poudarila, kako pomembno bi bilo nekajkrat tedensko potelovaditi tudi z obraznimi mišicami in poskrbeti za čvrstost in naravni “lifting” le-teh, nam je dermatologinja dr. Ivana Prkačin skozi niz predavanj poskušala na srce položiti, kako pomembna je prava nega kože zjutraj in zvečer, da bomo v skladu s sloganom Vichyjeve linije Slow Age tako mlade, kot se počutimo, tudi na zunaj videti. Dovolj spati, se gibati, zdravo in uravnoteženo jesti, se izogibati stresu, prenehati kaditi, se izogibati draženju kože, ki ga povzročajo UV žarki in onesnažen zrak. Vse to usodno vpliva na videz naše kože, potrebno pa je izbrati tudi pravo nego, ki kožo zaščiti čez dan in obnavlja čez noč. Odgovor je jasen: Slow Age.

Nega Slow Age je priporočljiva za ženske pod negativnim vplivom okolja (UV, onesnaženost, stres) in tiste, ki bi rade popravile obstoječe znake staranja ter upočasnile pojav gub, tankih linij in puste polti brez sijaja.

Priznam, da linije Slow Age do sedaj nisem uporabljala in je na moji kopalniški omarici prisotna šele nekaj dni. O rezultatih redne uporabe le-te zatorej stežka govorim, zaenkrat mi je všeč tekstura obeh krem – dnevne in nočne. Všeč mi je nežen vonj izdelkov, vpojna in izredno negovalna tekstura. Sploh po uporabi nočne kreme opažam, s kako nahranjeno in zdravo sijočo kožo se zjutraj zbudim, kot bi ponoči dobila nek energijski “boost”. Velika odlika dnevne kreme je, da deluje na znake staranja v nastajanju in kožo ščiti z zaščitnim faktorjem 30. Kožo oskrbi s potrebno vlago, ji vrača tonus in zdrav mladosten sijaj. Nočna krema je pravzaprav 2v1 izdelek – na eni strani obnovitvena in osvežujoča krema, na drugi maska za obogatitev kože s kisikom. Kožo pomirja po prejemu negativnih dražljajev iz okolja, izboljša celično dihanje in obnavljanje kože, popravlja obstoječe znake staranja, kot so gube, temne lise, izguba elastičnosti in sijaja, hkrati pa gladi kožo in deluje na znake staranja v nastajanju.

Oba izdelka bom v naslednjih tednih redno uporabljala in povabim te, da spremljaš moje rezultate, navdušenje ali, bog ne daj, razočaranje na mojem Instagram profilu @evaahacevcic_pakiz <3

Foto: Zala Zagoričnik, PR Vichy

You Might Also Like