Comfort zone

Si že prebrala zadnjo številko revije Grazia?

30/05/2016

V začetku aprila sem vam sporočila, da sem Grazia. Priznati moram, da se mi je s tem uresničila ena od življenjskih želja, saj sem si vedno želela delati za modno revijo, za tisk, saj zame ni lepšega kot uživati ob listanju ženske revije in srkanju kavice. Mar ni nekaj krasnega, da lahko drugim omogočaš nekaj, v čemer sam najbolj uživaš? Moja primarna vloga v uredniški ekipi Grazie je skrb za spletno stran grazia.si, a zadnja tiskana številka revije Grazia prav tako vsebuje strani, ki so nastale na tipkovnici mojega simpatičnega hp-jčka 🙂 🙂 🙂 Tokrat sem se z bralkami revije sprehodila skozi mesec april, jim razkrila lepotne in modne novosti, se kot kronistka udeležila nekaj družabnih dogodkov in jim predstavila zadnje zvezdniške trače iz domačih in tujih logov. Razkrijem vam lahko, da je v nastajanju že nova številka revije, v kateri bom za vas pripravila še več mikavnih vsebin …

IMG_20160513_102912

A aktualne revije Grazia nikakor ni nujno potrebno kupiti le zaradi mojih rubrik, pač pa so še posebej zanimive modne in lepotne strani ter številni intervjuji. Na modni straneh se boste sprehodile skozi festivalske trende, meni pa so še posebej všeč stilski navdihi stilistki Tese Jurjaševič, ki je pripravila kar nekaj krasnih idej, kako stilirati kratke hlače s potiskom.

image_00003 (2)

ZGODBA Z NASLOVNICE je posvečena najlepši ženski na našem planetu – Jennifer Aniston! Med TOP10 ZGODBAMI pa si med drugim preberite, zakaj se Beyonce spopada z napornimi dnevi, 10 dejstev o klanu Hadid in o slovenskem nakitu, ki je navdušil Hollywood.

IMG_20160513_102212

Zgodbe, ki jih ne smete zamuditi, se skrivajo tudi na lepotni straneh, saj boste spoznale, kako prebuditi svoje telo in si zagotoviti popolno postavo, ki bo koristila vaši samozavesti in kopalkam. Navdihujoča je tudi TEMA MESECA: OD NEW YORKA DO DUNAJA, Na mladih svet stoji! Kaj pa Slovenija?, kjer boste spoznale Slovence, ki že v mladih letih žanjejo uspehe po svetu.

IMG_20160516_133846

Medtem ko boste ob srkanju limonade iskale stilske navdihe za barvite poletne kombinacije, pa se bo vaše oko zagotovo ustavilo tudi na lepotnih straneh, kjer Grazia v sodelovanju z Niveo oznanja natečaj ‘ŠOLA LIČENJA (IN ČIŠČENJA)’. Nanj se lahko prijavite preko elektronskega naslova grazia@grazia.si, nagrada pa je res mikavna: 30 prijavljenih na natečaj bo dobilo priložnost testiranja novih izdelkov NIVEA Creme Care, pet srečnic pa bo povabljenih na individualno šolo ličenja (in čiščenja) pod taktirko vizažistke Martine Bračič. Več o natečaju na: grazia.si

You Might Also Like