Beauty

Sem končno našla revolucionarno Tummy Tox kombinacijo?

01/02/2019

O Tummy Tox izdelkih je bilo na mojem blogu povedano že veliko … Predvsem lepega! Zakaj? Ker so to mali pomočniki na poti k precej boljšemu počutju. Kot sem že povedala, ne ponujajo revolucije, ne delajo čudežev in oklestijo telo za več konfekcijskih številk, saj to počne kombinacija zdrave uravnotežene prehrane in gibanja, Tummy Tox pa je tukaj le kot pomoč k hitrejši uresničitvi zastavljenih ciljev. A čeprav se z revolucionarno močjo telovadbe ne morejo primerjati, mi je delovanje Tummy Toxa všeč, saj se ob rednem uživanju teh izdelkov počutim lažja in čistejša, moj korak je ob rednem pitju čajev zares lahkotnejši, občutek v “tummyju” pa manj napet. Adijo, napihnjenost!

V začetku januarja 2019 sem že napovedala, da po nekaj dnevnem rednem jemanju kapsul Detox Caps in pitju čaja Skinny Me v svoj vsakdanjik sprejemam še jutranji čaj Daily Kick Tea in večerni čaj Sleep Tight Tea. Kombinacija prvih dveh Tummy Tox izdelkov je zame zares najboljša, saj očitno deluje natanko tako, kot bi pričakovala od detoks izdelkov: razstrupljevalno, odpravlja napihnjenost, pospešuje izločanje vode in toksinov iz telesa, pospešuje metabolizem in uredi prebavo. Jutranji in večerni čaj pa sem v teh dneh dojela kot odlično podporo tej kombinaciji, saj je njuna moč delovanja podobna, hkrati pa jutranji čaj zahvaljujoč izvlečkom zelenega čaja, koromača in kumine telo napolni z dodatno energijo in poskrbi, da se želodček v vsakem trenutku dneva dobro počuti, večerni čaj pa s svojim nežnim okusom in prevladujočim vonjem po poprovi meti telo zaziblje v miren spanec. Morda bo nekaterim disciplinirano pitje čajev na dnevni ravni prenaporno, morda celo stresno, a jaz sem strastna ljubiteljica čajev in nekaj najlepšega mi je, ko lahko dan začnem in končam s čajem, tretjega, Skinny Me čaj, pa si natočim v termovko in ga po požirkih pijem tekom dneva med tekanjem po obveznostih ali v službi.

Moja Tummy Tox hita, torej, poznaš, a vabim te, da izkoristiš izredno akcijo, ki jo na paket FIT2019 v teh dneh ponuja Tummy Tox. Jutranji čaj Daily Kick Tea, večerni čaj Sleep Tight Tea, razstrupljevalni Skinny Me čaj ter kapsule Detox Caps in multivitaminske medvedke Multivitamin Gummies prejmeš po kar 70% nižji ceni.

Več o paketu in odlični ponudbi si lahko prebereš na povezavi: FIT2019

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like