Beauty

S temi ličili sem lahko #Preprostojaz

29/03/2017

V kolikor mi zvesto sledite na Instagramu @evaahacevcic_pakiz in/ali Facebooku Love, Eva, zagotovo veste, da sem s februarjem postala ambasadorka znamke ARTDECO. Pri tem luškanem poslanstvu mi družbo delata še blogerki Alja Bitenc in Pika Zrim. Zakaj luškano poslanstvo? Ker ne gre le za golo ambasadorstvo, pač pa se pod celoletno kampanjo #preprostojaz skriva pomembno sporočilo: ličila so zato, da se z njimi polepšamo, poudarimo svoje prednosti, skrijemo pomanjkljivosti, a pri tem še vedno ohranimo svoj jaz.  Meni je ta filozofija ličenja že od nekdaj všeč. Ne bom zanikala, da se občasno malce bolj razkošno poigram z ličili in poskrbim za močan make-up, a v osnovi se mi zdi pomembno, da se pod težo ličil ne skrivamo, pač pa so ličila le doprinos k naši sijajnosti. Nam pomagajo, da zahvaljujoč njim zablestimo in tako dvignemo samozavest.

Vedno, ko me vprašajo, kateri so zame nepogrešljivi izdelki v kozmetični torbici, povem, da sta to zagotovo maskara in bronzer. Lahko si na veke nanesemo še toliko senčil, a če ni maskare, oči kot da ne bi obstajale. Na drugi strani je enako pomemben bronzer, s katerim poudarimo ličnice in oblikujemo obraz. Svoja top izdelka sem, jasno, našla tudi v ponudbi znamke ARTDECO. Obožujem maskaro Volume Supreme, ki poskrbi za dramatično dolge in polne trepalnice. Res nor izdelek! Priporočam! Med bronzerji sem izbrala Long Lasting Bronzing Powder Compact v dveh odtenkih, s katerim lahko res lepo zasenčimo in oblikujemo obrazne poteze. Če nadaljujem s svojimi nepogrešljivimi izdelki, je tukaj zagotovo še barvica za obrvi. Znano je, da so obrvi ogledalo obraza in nič kaj fino ni, če niso lepo oblikovani. Meni do potankosti ustreza svinčnik s ščetko Eye Brow Designer 7, ki res omogoča natančen nanos barve na obrvi, včasih pa ga uporabim celo kot črtalo za oči 🙂 Potem pa je tukaj še podlaga, ki je tako ali tako osnova dobrega makeupa. Izbrala sem dobro prekriven tekoči puder High Definition Foundation, a naj vam namignem, da se v ponudbi znamke ARTDECO skriva toliko izvrstnih podlag različnih tekstur in prekrivnosti, da boste zagotovo našle pravo zase oz potrebe svoje kože. Ker je letos vse v znamenju strobinga in poudarjanja točk, na katerih se odbija svetloba, v zadnjih mesecih ne morem brez osvetljevalca. Za spremembo sem izbrala kremni Strobing Fluid. Vse moje TOP izdelke iz ponudbe ARTDECO boste našle na vseh prodajnih mestih znamke ARTDECO, označeni pa bodo z nalepko EVIN IZBOR #preprostojaz. Kmalu vam jih bom pobližje predstavila tudi v makeup video tutorialu. Ostanite, torej, z mano …

S Piko in Aljo smo v februarju pred objektivom Ane Gregorič posnele tudi promocijske fotografije za kampanjo #preprostojaz. Video iz zakulisja snemanja si lahko pogledate na spodnji povezavi. Lušno je bilo!

https://www.facebook.com/pg/ARTDECOslovenija/videos/?ref=page_internal

You Might Also Like