Beauty

S poljubom sonca na obrazu

01/06/2017

Pa je poletje končno tukaj! Atomi v zraku so pozitivno nabiti, mimoidoči so bolj nasmejani kot kdajkoli prej v letu, vsi po vrsti smo v pričakovanju poletnih počitnic in neskončnega brezdelja. Res lepi občutki! A še preden nas med poležavanjem na plaži sonce poljubi po vsej koži, je prav, da poletje ustvarimo tudi na obrazu. Ne, nikakor ne govorim o tem, da se moraš nastavljati žgočemu soncu in na ta način ogroziti svojo kožo, tako imenovani “sunkissed look” lahko dosežeš tudi z uporabo ličil. Za ta namen so pri znamki ARTDECO oblikovali kolekcijo Paradise Island, prekrasno linijo ličil, ki vsako lepotno navdušenko premami že od daleč, z oblikami in barvami, od blizu pa z izjemnimi, dolgo obstojnimi teksturami. Vsekakor je to najboljša ARTDECO kolekcija, kar sem jih v zadnjih mesecih, od kar sem ambasadorka znamke, preizkusila. Zakaj? Ker so ličila res dobro pigmentirana, super obstojna in nenazadnje inovativna. Da bi utrip ličil kar najbolje začutila, sem si svoj sanjski tropski otok ustvarila kar v svojem domu in nastale so sledeče fotografije, prežete z boemskimi vibracijami. Ob njih najdeš tudi moje podrobnejše vtise o kolekciji Paradise Island:

Prepričana sem, da so največ tvoje pozornosti požele Ombre šminke iz Paradise Island kolekcije. Verjemi, tudi moje! In to z razlogom! Minimalistična srebrna embalaža, znotraj nje pa nore barvne kombinacije. Prelepo! Bom iskrena: ustvariti ombre na ustnicah ni najlažje. Pri zgornji ustnici še gre, pri spodnji pa je malo težje, a se da! Seveda je ombre težje ohraniti na ustnicah. Hrana, pijača in govor naredijo svoje, a pomembno je, da se barve iz šminke med seboj enakomerno prelijejo in na ustnicah pustijo prijeten občutek in nežen sijaj. Mimogrede: tudi sladek vonj šminke ni zanemarljiv in me očara vedno znova, ko odprem pokrovček. Njami!

Krasna izdelka iz Paradise Island kolekcije sta tudi rdečilo (Bronzing Blush) in bronzer (Glow Powder) za lica. Na zunaj je sicer embalaža klasično “artdecojevska”, pod pokrovčkom pa se skrivata prekrasna, v cvet oblikovana izdelka. Jaz sicer večinoma uporabljam bronzer, na vrh ličk pa za svežino nanesem le malo rdečila. To sta zagotovo moja najljubša izdelka iz te kolekcije ličil, krasno pa ga dopolnjujeta še dva …

 

… eden izmed njiju je puder v kamnu (Bronzing Powder Magnum), s katerim si zasenčim obraz, med seboj povežem barve in tako ustvarim pristen “s soncem poljubljen videz”.

Drugi izdelek, ki prav tako krasno dopolnjuje rdečilo in bronzer, pa je še ena inovacija iz ARTDECO ponudbe – rdečilo za lica Cushion Blusher. To je izdelek, ki ga ne uporabljam vsakodnevno, saj gre za zares močno pigmentirano in obstojno kremno rdečilo svilnato mehke teksture, ki na obrazu ustvari tisto tropsko svežino. Resnično je ta izdelek super za razna snemanja in dolge preplesane večere, ko si vse želimo blesteti od prve do zadnje minute. Naj povem še, da je nanos tega rdečila sila enostaven. Jaz ga z aplikatorjem v obliki gobice nanesem na lička, potem pa ga enakomerno vtrem v kožo kar s prsti. Priporočam!

Namesto klasičnih senčil to linijo dopolnjujejo še kremna senčila v obliki svinčnika. Potrdim lahko, da so zelo obstojna in ne gredo v gube, kar se sicer zelo rado zgodi pri kremnih senčilih. Nisem še testirala, a glede na teksturo in obstojnost bi rekla, da so ta senčila kot tudi rdečilo Cushion Blusher popolni izdelki tudi za vse tiste dame, ki se niti na plažo ne odpravijo brez ličil, saj so zahvaljujoč voskasti teksturi odporna tudi na vodo. Komaj čakam, da bom lahko tole čisto zares testirala … Še slab mesec me loči do poletnih počitnic! Juhu! Pa tebe?

Nosim:

Obleko in cvetlični okras New Yorker

Zapestnice in torbico Mango

Sandale Zara

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like