Fashion My style

Resice na resice (ker od viška glava ne boli)

13/03/2016

V začetku tega tedna sem vam predstavila prav poseben modni dodatek, ki je v trenutku postal najljubši v moji garderobi. Govorim o pasu z dolgimi resami, ki ga lahko nosimo pod obleko ali krilom, izvrstno pa se obnese tudi preko krila, obleke ali celo hlač. Kako deluje pod oblekico, si lahko pogledate v članku Črna dolgočasna? Ni šans!, danes pa vam predstavljam kombinacijo, v kateri pas Terminal3 nosim preko ravno krojene pletene obleke Pimkie. Priznati moram, da je takšen način nošenja pasu še bolj efektiven, povsem minimalistična in nežna kombinacija belo-sivih oblačil pa postane bolj vpadljiva, drzna, z glamuroznim boho rock pridihom.

Nikakor nisem dovolila, da se s pasom zgodbica z resicami konča. Odločila sem se za plastenje resic in si omislila še torbico z daljšimi resami, videz pa začinila s setom srebrnih prstanov spletne trgovine Blingbling.si, ki se izvrstno padajo mojemu zaročnemu sladkorčku, ki zaenkrat še krasi prstanec leve roke 🙂 Ker obožujem kontraste, sem nevtralne odtenke oblačil in dodatkov začinila z mikavno matirano rožnato šminko Golden Rose, o kateri pa vam bom več povedala v eni izmed mojih naslednjih beauty objav.

Nosim:

Obleka Pimkie

Resast pas Terminal3

Suknjič Pimkie

Športni copati Vagabond

Torba H&M

Prstani Blingbling.si

Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_ResiceEva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_Resice 8Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_Resice 2Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_Resice 7Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_Resice 1Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_Resice 4Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_Resice 5Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_Resice 3Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Fashion blogger_Fringes_Resice 9

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like