Fashion Stylist

Na snemanju z Rebeko Dremelj: Sprehodite se skozi njen dan

18/12/2015

Rebeka Dremelj je tista znana Slovenka, ki jo mnogi opisujejo kar z besedo “multipraktik”. V decembru sem imela to srečo in to multitalentirano damo stilirala za modno zgodbo v okviru portala Etiketa Magazin.

Rebeka je češnjo na vrhu svoje bogate kariere, ki jo je pričela kot miss Slovenije, nadaljevala pa kot lastnica lastne znamke perila, pevka, igralka in vsesplošno podjetna ženska, dodala v letošnjem septembru. Po uspešno premaganem raku se je namreč odločila, da bo v svetu z nečim pustila svoj pečat, da bo storila nekaj, po čemer si jo bodo ljudje zapomnili … Svojim prijateljem in poslovnim partnerjem je predstavila prikupno aluminijasto stekleničko z zlato pentljico My Spirit by Rebeka in tako postala prva Slovenka z lastno dišavo. Ne le da se ta prodaja kot za med in je nepričakovano postala prava prodajna uspešnica, v teh dneh je simpatična Brežičanka javnosti predstavila še omejeno kolekcijo mleka za telo My Spirit by Rebeka in se vrnila na glasbene odre. Po opisanem je jasno, da je Rebekin urnik polno zaseden in da njen vsakdan bogati tisoč in en opravek …

2015_12_18_14_27_15_485__1452172238_157722KH_9230-Exposure

… a ne glede na vse, je Rebeka v prvi vrsti mama. Jutra ji lepša 3-letna hčerka Šajana, ki jo Rebeka po jutranji rutini odpelje v vrtec, zatem skoči na še kak opravek in se vrne v domačo pisarno. Čeprav so to trenutki, ki bi jih marsikatera ženska najraje preživela v trenirki, pa se Rebeka tudi za te priložnosti rada uredi, a še vedno ne na račun udobja. Tokrat je v trgovini NEW YORKER izbrala dolgo sivo pleteno krilo, ga stilirala s široko belo srajco in dolgo pleteno jopo, ki z lahkoto nadomešča plašč. Ženstveno silhueto je nakazala s širokim stisnjenim pasom, vse najnujnejše reči pa pospravila v trendovski nahrbtnik.

2KH_9273_Exposure__1452172148_468522KH_9286-Exposure

Med Rebekine vsakdanje rituale se pogosto vrine tudi kak sestanek. Slednjemu estradnica podredi tudi svoj stajling. V trgovini NEW YORKER ji je tokrat v oči padla oprijeta črno-bela črtasta obleka, preko katere si je nadela eleganten in prijetno mehek siv plašč, celoten stajling pa je dogradila z ogromnim rdeče-modrim šalom in modro poslovno torbico. Enostavno obožujemo igro grafičnih potiskov v tem stajlingu!

2KH_9325_Exposure__1452172193_310642KH_9310-Exposure

Ob večerih glasbeniki zaživijo. Odrske luči in bučne množice pod odrom jim vdahnejo motivacijo za delo, Rebeka pa je zagotovo ena izmed tistih, na katero v letošnjem decembru po “prisilnem” umiku iz glasbenih odrov nastopanje pred množicami zagotovo blagodejno dene. Tokrat se je za nastop oblekla v trgovini NEW YORKER in eleganten črno-bel stajling začinila z božično rdečim plaščem.

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like