Fashion Stylist

Rebeka Dremelj, hvala za priložnost!

31/01/2016

Res je lepo na TV ekranu opazovati svoje delo. Še posebej, če ga nosi ena izmed najbolj znanih Slovenk, naš multipraktik, ki sem ga občudovala že kot majhna deklica. Rebeka Dremelj. Z Rebeko se poznava nekaj mesecev in ujeli sva se precej hitro. Je zares skromna in prijetna oseba, spoštljiva in gostoljubna. V decembru sva se s fotografinjo Katarino Veselič odpravile k njej domov za potrebe snemanja mini prazničnega editoriala za Etiketa Magazin (rezultate si lahko pogledate TUKAJ). Za stajlinge sem bila zadolžena jaz in Rebeka jih je vzljubila, večino kar obdržala, kar mi je bilo v izredno čast. Da me pohvali taka dama? Vau! V začetku tega tedna me je ponovno kontaktirala, če bi ji pripravila stajling za današnjo oddajo Vikend paket na prvem programu RTV Slovenija, kjer bo gostja v pogovorni oddaji, na odru pa bo predstavila tudi svojo novo pesem Le za kratek čas. Takoj sem vedela, v kakšnem stajlingu jo želim videti … Želela sem jo predstaviti kot damo, nežno, ženstveno, elegantno in prefinjeno.

Eva Ahačevčič Love, Eva Rebeka Dremelj pevka

Odpravila sem se na lov za zvonasto krojenim, polnim krilom. Ker je krilo, ki sem ga izbrala, obogateno z močnim vzorcem, sem mu dodala preprosto belo srajco in jo začinila z opazno črno perlasto ogrlico.  Zdi se mi, da se je Rebeka v nekoliko osveženi podobi izvrstno predstavila, pesem Le za kratek čas, ki jo je javnosti nekoč že predstavila, sedaj pa jo po težki bolezni predstavlja v prenovljeni obliki, saj jo zdaj čuti in doživlja povsem drugače, pa je tako ali tako fantastična. Rebeka je nazaj! Z novim bendom in novim stilom! Hvaležna sem, da ji na tej poti pomagam tudi jaz. Draga Rebeka, hvala za priložnost!

12647313_817496351711088_8363278731390261594_n

Poglejte si jo v oddaji Vikend paket, skladbi Le za kratek čas, za katero je besedilo napisala sama, pa prisluhnite nekje od 32. minute naprej: http://4d.rtvslo.si/arhiv/vikend-paket/174385795

You Might Also Like