Fashion My style

Pulover za dojenje Oblekca x Love, Eva

14/11/2018

Se še spomniš majice za dojenje, sladke kot bonbon, o kateri sem pisala TUKAJ? Prepričana sem, da ja, glede na to, da naročila majice še kar prihajajo na moj naslov ali na naslov ustvarjalk majice, Šiviljstva Oblekca. Resnično sem vesela, da je majica s pentljo, pod katero se skriva zadrga, ki omogoča dojenje, naletela na tako pozitiven odziv in ti, draga mamica, dobro služi. Ravno to je naju je z Oblekco privedlo do zamisli, da si ta lahkotna majica s kratkimi rokavi zasluži tudi toplejšo različico, primerno za hladne zimske dni. Utrnila se mi je ideja o puloverju ljubkega videza, udobnega kroja in prijetnega materiala. Svojo zamisel sem predstavila puncam iz Oblekce in nastal je pulover, ki ga predstavljam v današnji objavi.

Pulover s pentljo na videz spominja na zgornji del trenirke. Narejen je iz prevešanke iz 95% bombaža in 5% elastana. Seveda sprednji del puloverja krasi velika pentlja, pod katero se skriva zadrga, ki omogoča subtilno dojenje v javnosti. V zadnjem delu je pulover daljši in pade preko zadnjice, sprednji del pa se zaključi s patentom v predelu bokov. Rokavi so široki in nadvse udobni, tudi ti se zaključijo s patentom, okoli vratu pa pulover ostaja surovo rezan. Kar je meni pri puloverju prav posebej ljubo, so številni detajli, ki ga delajo razgibanega in drugačnega.

Zaradi širokega kroja in podaljšanega zadnjega dela resnično laska postavi in skrije kak kilogramček, ki ga pridelamo med nosečnostjo. Stilsko se pulover izvrstno spaja z jeansom, krasno pa je videti tudi v elegantnejši kombinaciji s krilom, kar dokazujeva skupaj z mojo Milo. A ne? 😀 😀 😀

No, kot sem namignila že zgoraj …  Če me vsaj malo poznaš, potem zagotovo veš, da si tako jaz kot Oblekca ne bi bile zveste, če ne bi mislile tudi na naše male princeske in matchy matchy kombinacije. Nemudoma je nastal tudi pulover za dojenčice in malčice. Draga mamica, ne vem, kako je pri tebi, a jaz neskončno uživam pri sestavljanju kombinacij, v katerih bom na las podobna deklici, na katero sem tako zelo ponosna in v katero sem iz minute v minuto bolj zaljubljena. Ko samo pomislim, kako rada se bom spominjala teh trenutkov in kako zelo rada bom gledala te foto spomine, mi postane toplo pri srcu.

V kolikor sem te premamila v nakup ali bi kot moja bralka želela pulover podariti svoji doječi prijateljici, je tukaj še nekaj informacij o puloverjih. Vabljena k naročilu. Vesela te bom!

Naročilo puloverja na: info@loveeva.si ali pri šiviljstvu Oblekca (TUKAJ)

Cena puloverja: 69 eur (oz. 66 eur za pulover brez všite zadrge za dojenje)

Velikosti majice: S (širina 52, dolžina 66 cm), M (širina 57, dolžina 68 cm), L (širina 62, dolžina 70 cm)

Cena otroškega puloverja: 39 eur

Možne barve puloverjev: svetlo melirana siva, oker rumena in bordo rdeča

Vzdrževanje: pranje na max. 40°C

Poštnina: 3 eur

Foto: Nike Koležnik (street style), Tina Medvešček (z Milo)

You Might Also Like