Fashion Stylist

Projekt: Stiliranje oglasov Mana

15/05/2017

Letošnja pomlad je pri meni minila tudi v znamenju stilskih podvigov. Eden izmed njih je bilo stiliranje katalogov in oglasov znamke Mana. Prvo snemanje, na katerem smo se spoznali z Manino, sicer “umetno sestavljeno”, družinico, se je zgodilo v prvih februarskih dneh. Simpatična mamica Marina je sicer uspešen model iz Zagreba, očka Mitja je Ljubljančan, simpatičnega Matica iz Ljubljane najbrž prepoznate po vlogi Jakoba iz nadaljevanje Usodno vino, mala Lara pa prihaja iz Kočevja in je nadvse prikupna in navihana 4-letnica. V hipu so se ujeli in vsako naslednje snemanje z njimi je bilo v pravi užitek.

Prav veliko fotografij iz prvega snemanja žal nimam, a je dovolj zgovoren video iz našega drugega snemalnega dne, ko smo skupaj z Manino družinico posneli TV oglas “Čas je za novo najljubšo pomladno jakno”. Kdaj se družinska jutranja naglica konča? Ko ima vsak družinski član na sebi skrbno izbrano jakno in ko, jasno, mamica ulovi svojo malo navihanko, ki ji je ukradla torbico.

Tretji snemalni dan se je zgodil v Lesnini v Celju in takrat nas je na setu pričakala nekoliko razširjena ekipa modelov. Poleg osnovne družine so Manin katalog krasili še nosečka Nina (zdaj že ponosna mamica mali Steli), deklica Inti, deček Timotej in najstnica Klara. Vse je bilo v znamenju lahkotne in barvite pomladne garderobe, res osvežujoče po dolgi turobni zimi.

Četrti snemalni dan smo se dobili na golf igrišču v Celju, kjer je bilo vse v znamenju poletne garderobe. Lahkotne oblekice in tunike, kratke hlače in kopalke v igrivih barvnih odtenkih so se vlekle kot rdeča nit celotnega dne. Naj povem, da so snemalni dnevi precej intenzivni. Z ekipo se dobimo okoli 8h ali 9h, poslovimo pa se ob 18h ali 19h. Modeli so sicer na fotografijah nasmejani, a v resnici smo vsi ob snemanju zadnjih prizorov res že zelo utrujeni.

Peti snemalni dan smo se dobili v ljubljanskem Tivoliju in posneli TV oglas, ki ga lahko na malih zaslonih spremljate še danes. Oglas “Lepo mi je z MANO!” je igriv, v znamenju poletne družinske idile. Uživajte v ogledu!

Foto: Rok Deželak

Makeup in frizura: Karin Škufca

Stiliranje: Jaz (oblačila Mana sem dopolnika z dodatki Six in Parfois ter obutvijo Deichmann in Princess)

You Might Also Like