Beauty

Preprosto jaz v prečudovitih naravnih jesenskih odtenkih

13/09/2017

Priznam, da se nadejam indijanskega poletja, a temperaturni padec je povzročil, da smo morali vsi po vrsti na hitro iz poletne garderobe prestopiti na jesensko in iz igrivega poletnega makeupa presedlati na umirjenega jesenskega. Glede na to, da poletje obožujem, na nek način ob vstopu v jesen vedno znova doživim šok, hkrati pa je prav presenetljivo, kako osvežitev prija. Ne govorim o osvežitvi zaradi nižjih temperatur in pogostega dežja (kar se tiče tega, bi takoj podpisala pogodbo z “nekom tam zgoraj”, da imamo vse leto temperature nad 25°C), pač pa o osvežitvi v garderobi in na kozmetični polički. Za slednjo so pri meni ponovno poskrbela dekleta iz ARTDECO Slovenija z najnovejšo kolekcijo ličil Beauty of Nature. Kot že ime kolekcije pove, barvna paleta ličil sloni na naravnih in zemeljskih odtenkih, zaradi česar mi je še posebej ljuba, saj se nekako najbolje stopi z mojim življenjskim slogom in je v duhu letošnje celoletne ARTDECO kampanje Preprosto jaz.

A kljub zgornjemu opisu nikar ne misli, da je kolekcija Beauty of Nature dolgočasna in umirjena. Daleč od tega! Zadovoljila bo tudi apetite lepotnih navdušenk, ki prisegajo na udarne barve in kontroverzne lepotne poteze, saj se kot lajt motiv poleg nežnih naravnih nians v kolekciji prepletajo tudi intenzivno vijolični, gozdno zeleni, krvavo rdeči in temno rjavi odtenki.

Najbrž se ti bodo najprej učki zasvetili ob pogledu na paleti s prečudovitim tropskim potiskom. V eni boš našla tri-barvno rdečilo za lička Blush Couture, ki obrazu podari naravno sijoč videz, druga paletka pa je pravzaprav dozica za tri senčila. Jaz sem vanjo umestila perlasto zlat Pearly Golden Dawn, rjavkasto rdeč Pearly Chocolate in gozdno zelen Green Harmony odtenek, sicer v kolekciji najdemo še intenzivno vijoličen Violet Wisdom odtenek senčila. Vsa senčila so kvalitetna in dolgo obstojna, takšna, s kakršnimi nas že vrsto let navdušuje prav ARTDECO.

Na področju ličenja oči kolekcija ponuja tudi zanimivo tekoče črtalo za oči Roll it disk z aplikatorjem v obliki diska, ki omogoča enakomeren nanos črte. Meni je všeč, ker lahko “disk” obrnem in tako lažje prilagajam debelino črte glede na predel veke, ki ga želim občrtati, všeč pa mi je tudi gosta tekstura črtala, ki v eni potezi omogoča nanos dolgo obstojne črte. Črtalo se hitro posuši in za seboj pušča prečudovito črto z mat finišem. Tega res moraš preizkusiti!

Beauty of Nature ponuja tudi tekoče črtalo za obrvi Long Lasting Brow Liner ter dva odtenka vodoodpornih črtal za ustnice Soft Lip Liner – rdečkastega Chai Tea in vijoličnega Plum Wine, sicer pa te bo kolekcija navdušila, v kolikor prisegaš na dolgoobstojne lipglose in šminke z mat finišem. V kolekciji tako najdemo šest prečudovitih jesenskih odtenkov kremnih rdečil za ustnice v intenzivnih barvah – od subtilne rožnate, preko močne melancan vijolične, do usodno privlačne rdeče. Zame je tole zagotovo najboljša ponudba rdečil za ustnice, saj aplikator omogoča precizen nanos rdečila, ki se na ustnicah hitro posuši, hkrati pa za seboj ne pušča občutka izsušenosti ustnic. In ko je rdečilo enkrat posušeno, lahko z njim crkljam in lupčkam Milo, ne da bi jo popacala z obrisi mojih ustnic. Za popolne mat ustnice (tudi novopečenih mamic, ki komaj najdemo čas za nanos makeupa)! 😀

Poleg kremnih rdečil pa Beauty of Nature ponuja še štiri odtenke High Performance šmink, ki vsako lepotno navdušenko očarajo že na prvi pogled. Prečudovita srebrna embalaža kljub žepu prijazni ceni deluje res luksuzno, vsebina pa je tista, ki poskrbi za neustavljivo privlačne in opazne ustnice v intenzivno rdečem Rose Hip, vijoličnih Deep Plum in Boysen Berry ter temno rjavem Raw Cacao odtenku. Dodana vrednost? Vsebuje Maxi LipTM, ki poskrbi za popoln nanos in zaključek rdečila, hkrati pa ustnice tudi odlično neguje. ČUDOVITO!

Naj povem, da sem v tem letu, ko sem sodelovala z znamko ARTDECO, spoznala res velik del njihove ponudbe, in med vsemi izdelki so me res presenetili njihovi laki za nohte. Z vsako novo kolekcijo se zaljubim v nov odtenek (ali več njih), predvsem pa sem očarana nad pigmentacijo in obstojnostjo ARTDECO lakov (še posebej, če jih uporabimo v kombinaciji z nadlakom Stay&Shine Top Coat z gel učinkom, o katerem sem pisala TUKAJ). V kolekciji Beauty of Nature najdeš štiri prečudovite jesenske odtenke lakov za nohte Art Couture, od nežnega zlato sijočega Glamorous Nude, preko veličastnega rdečega Terra Red in v kolekciji dominantnega vijoličnega Royal Purple, do zares posebnega gozdno zelenega Ivy Green odtenka. Vsi omenjeni laki se med seboj dopolnjujejo in dodajo make-upu piko na i. Jaz jih obožujem, ker so visoko pigmentirani, na nohtu pa zahvaljujoč visokemu sijaju pričarajo glamurozen videz. A ne le estetski del, laki vsebujejo vitamine A, C in E, pantenol in izvlečke morskih alg, zaradi česar nohte negujejo in jih varujejo pred izsušitvijo. Multifunkcionalnost izdelkov je pač nekaj, kar dandanes išče vsaka zaposlena ženska, mar ne? In to se ceni!

Za ta #Preprostojaz videz, ustvarjen v le nekaj minutkah, sem uporabila: ARTDECO tekoče črtalo za obrvi Long Lasting Brow Liner, senčili za veke Pearly Golden Dawn in Pearly Chocolate, tekoče črtalo za oči Roll It Disc, bleščilo za lica Blush Couture, črtalo za ustnice Lip Liner Chai Tea in rdečilo za ustnice Full Mat Lip Color Burnt Day. Vsekakor moj TOP jesenski videz, sedaj ko kot mlada mamica nimam več toliko časa za dolgo urejanje pred ogledalom 🙂

Kolekcijo ARTDECO Beauty of Nature si lahko podrobno pogledaš in jo kupiš: TUKAJ

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like