Koncept PR

Popolna oblačila za dame z močno osebnostjo

05/04/2016

V kolikor ste bili do sedaj prepričani, da so si neskončno udobje, sofisticirana ženstvenost in prefinjena eleganca povsem nasprotni pojmi, potem je pravi čas, da si ogledate najnovejšo kolekcijo znamke (nude), novosti na policah ljubljanske modne hiše Ikona. Ime znamke izhaja iz angleške besede »nude«, sinonim za preprostost, eleganco in prefinjenost. Prav to, kar se kot rdeča nit vije skozi oblačila znamke (nude).

70-NUDE4916245-NUDE49604

Pomladno-poletna kolekcija italijanske znamke (nude), za katero stojita prijateljici, poslovna ženska Luana Rivi in oblikovalka Marinella Sighinolfi, preko raznolikih krojev oblačil nazorno razlaga besedno zvezo “mestne počitnice”. Preplet raznolikih etničnih potiskov, ki ste jim lahko priča na počitnicah na različnih svetovnih destinacijah, in visoko kvalitetnih prefinjenih materialov ustvarja unikatno kolekcijo, prežeto z retro duhom 70-ih in 90-ih let ter sodobnim športnim pridihom. Lahkotni plapolajoči ali škatlasti kroji, razprostrana igra proporcev, dolžin in volumnov ponuja vso svobodo tega sveta, prosojne tkanine, mimobežni razporki in izrezi pa v sproščeno atmosfero kolekcije vnašajo moment neskončne zapeljivosti. Kolekcija za pomlad in poletje 2016, ki temelji na barvni paleti nevtralnih belih, kožnih in črnih odtenkov, prepletenih z intenzivno modrimi, oranžnimi, rumenimi in zelenimi niansami, tako predstavlja popolno ravnovesje med sofisticirano ženstvenostjo in neznosno lahko preprostostjo.

34-NUDE490308-NUDE49967

Razkošne pletenine iz volne in kašmirja, ki lovijo formo ženskega telesa in nimajo sezonsko omejenega roka trajanja, so vedno znova pomemben del kolekcije znamke (nude), sicer pa to izjemno linijo sestavljajo vse prej kot osnovni kosi. Gre za kolekcijo mogočnih oblačil, izjemnih detajlov in na prvi pogled nezdružljivih kontrastov, ki ustvarjajo popolno pomladno-poletno vzdušje in ponujajo neskončno udobje, skrito v sofisticiranih krojih in luksuznih materialih: čipke in resice, volančki, asimetrije in izrezi, vpadljivi etno geometrijski in minimalistični cvetlični potiski, luksuzni in udobni materali, športna ležernost, rustikalnost in prefinjena eleganca. Oblačila (nude) so kot ustvarjena za dame z močno osebnostjo, za dame, ki oblačila izbirajo, da poudarijo svojo unikatnost, za dame, ki se prepoznajo v edinstvenem in modernem slogu oblačenja.

6-NUDE4944663-NUDE49408

Vabljeni, da si delček kolekcije znamke (nude) za pomlad in poletje 2016 (to je sicer le skop nabor meni najljubših vizualov iz lookbooka) natančno ogledate na priloženih fotografijah, za bolj oprijemljiv občutek pa raje obiščite modno hišo Ikona na Mestnem trgu 24 v Ljubljani.

3-NUDE0031

Dogajanje v modni hiši Ikona lahko spremljate tudi na:

Spletni strani: http://www.ikonaljubljana.si/

Facebooku: https://www.facebook.com/IkonaLjubljana/?fref=ts

Instagramu: https://www.instagram.com/ikona_ljubljana/

You Might Also Like