Beauty

Popoln lak za brzinsko lakiranje nohtov

18/03/2016

Punce, ne vem, kako je z vami, ampak zase lahko rečem, da si nohte vedno lakiram v zadnjem trenutku … in jasno prstov ne morem držati pri miru, dokler se mi lak povsem ne posuši. Potem sledijo trenutki nesreče, ker moje nohte krasi skrušen ali kako drugače potlačen lak, jaz pa si ga v naslednjih urah nimam časa in priložnosti popraviti. Groza! Vem, da obstajajo razni gel in gelish nohti in če je le mogoče, si kar sama doma naredim gelish. Lučko imam, prav tako nekaj lakov, ampak marsikaterih sem že naveličana in občasno se mi zgodi, da me premami kak zanimiv odtenek laka, ki ga zasledim v drogerijah.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Nailpolish_Golden Rose_Coffe break_Beauty 1

Omenila sem vam, da me je med zadnjim sprehodom po Hali A v BTC-ju povsem navdušila ponudba znamke Golden Rose. Imajo izjemno ponudbo šmink in glossov, a več kot pol njihove stojnice prekrivajo laki. Laki v vseh mogočih barvah. Od črnih in belih, rumenih, preko tisoč odtenkov rdeče in rožnate, sive, srebrne in zlate, do bakrenih in rjavkastih tonov … Pravljica in mavrica v enem, vam povem! No, ker sem narejena bolj na zadnji trenutek, me je med ponudbo najbolj navdušil kotiček s ponudbo linije lakov Golden Rose Express Dry Nail Lacquer. Gre za visoko pigmentirane lake, ki so posušijo v eni minuti, njihova obstojnost pa je izjemna. Ob prvem nakupu sem izbrala lak v odtenku številka 52 in njegovo sušenje testirala kar v času fotografiranja za blog, ko sva se s fotografinjo Katarino Veselič odpravili na odmor ob kavici. Če je le mogoče, si nohte namreč lakiram ob kavi, ker takrat še najbolj mirujem in je takrat še največja verjetnost, da bo nanovo nanešen lak tudi dolgoročno lepo namazan. In prav to se je zgodilo tudi tokrat, saj se je hitro sušeči lak Golden Rose posušil, še preden sem naredila zadnji požirek kavice s sojinim mlekom. Ne bi mogla biti bolj navdušena!

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Nailpolish_Golden Rose_Coffe break_Beauty 2

Lak je že ob prvem nanosu lepo pigmentiran in ne potrebuje dvojnega nanosa, da bi zaživel v vsej svoji polnosti. Dvojni nanos priporočam le zaradi daljše obstojnosti. Maže se tekoče, ščetka se prilega nohtu in ne pušča tistih zoprnih črtic. Ne morem vam povedati, kako zelo všeč mi je, da sem odkrila to znamko, zaradi katere vem, da bom lahko imela popolno obarvane nohte v najbolj trendovskih in drznih odtenkih vedno, ko bom imela le minutko časa za nanos. Obstajajo namreč kar v devetdesetih različnih niansah, od belih in nežnih pastelnih odtenkov preko fatalno privlačnih rdečih, rožnatih in vijola nians do eklektičnih modrih, zelenih in črnih tonov. Uživajte v eksperimentiranju!

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Nailpolish_Golden Rose_Coffe break_BeautyEva Ahačevčič_Love, Eva_Nailpolish_Golden Rose_Coffe break_Beauty 5 Eva Ahačevčič_Love, Eva_Nailpolish_Golden Rose_Coffe break_Beauty 4

Te zanima, kako je lak za nohte Golden Rose videti v stajlingu? Obišči članek Ko hlače iz modne revije postanejo ljubezen na prvi pogled …

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Diesel_leather jacket_Modni dodatki Bling bling_Crop pants_OOTD_Fringes_H&M 6

Trgovina Golden Rose obstaja v Ljubljani v nakupovalnih centrih BTC  Hala A7, Citypark in Mercator na Šmartinski cesti ter v nakupovalnem centru Planet Tuš Koper.

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like