Comfort zone

Pokukaj v moj dan!

25/02/2017

Vsi radi kdaj pa kdaj pokukamo v življenje nekoga drugega in pogledamo, kako preživlja dneve. Za revijo Lisca pomlad-poletje 2017, ki jo dobite v vseh poslovalnicah Lisca in Cheek by Lisca, sem razkrila, kako poteka dan modne blogerke. Seveda so moji dnevi prežeti z ustvarjanjem novih vsebin za blog, fotografiranji, obiskovanji dogodkov in sestankovanji, a naj se sliši še tako fensi, v resnici veliko svojim dni preživim tudi doma in več ur snujem tekste in sedim za računalnikom. Danes vam bom predstavila enega izmed takšnih dni, ki jih od jutra do večera preživim v zavetju svojega doma, ko s čajem ob strani, v udobju pižame in nežne ambientalne glasbe v ozadju ustvarjam tekste za Love, Eva, grazia.si ali revijo Grazia. Sprehodite se skozi moj dan …

Nekje med 6.30 in 7.00 me v nov dan požene zvok budilke na telefonu; včasih sem nad tem navdušena in sem še isto sekundo na nogah, včasih pa stisnem še kak 10-minutni »snooze«. Vse zavisi od tega, kakšen dan me čaka in koliko lenarjenja si lahko privoščim.

7.00 – 8.00 – to uro vsaj trikrat tedensko namenim jutranji vadbi; pa naj si bo to vadba joge s pomočjo YouTube videa, ki si ga zavrtim na svojem super lahkem in prilagodljivem računalniku Lenovo Yoga, ali pa neumorno poganjanje orbitreka, na katerem se že navsezgodaj zjutraj povsem spotim in telo resnično pripravim na nove izzive dneva. Tukaj mi zagotovo družbo dela športno perilo Miss Sporty znamke Cheek by Lisca.

Minute med 8.00 – 8.30 so namenjene prhi, čiščenju obraza in nanosu 5-minutnega dnevnega make-upa.

8.30 se po prhi oblečem udobno Liscino pižamo, si pripravim zajtrk in prvem jutranjem obroku že veselo klikam po Lenovo Yoga, pregledujem emaile, brskam za novimi vročimi novičkami iz sveta zvezdništva, mode in lepote ter pričnem postopoma pripravljati vsebine za spletno stran grazia.si, torej spletno različico revije Grazia. A še preden se lotim pisanja, na Facebooku in Instagramu pozdravim bralke revije Grazia in svoje sledilce na Instagramu @evaahacevcic_pakiz. Lepo vabljeni tudi vi, da se pridružite v moj #instaworld 🙂

Zelo velikokrat se zgodi, da delo od mene zahteva celodnevno prisotnost doma za računalnikom, sploh ko gre revija Grazia v tisk in moram poleg spleta pokriti tudi nekaj rubrik za tiskano različico revije. Mimogrede – jo berete? Res je super, prava poslastica za žensko dušo!

V kolikor si splaniram kak sestanek, tega, če je le mogoče, umestim na svoj urnik med 12.00 in 15.00. Takrat se poslovim od udobja Lisicine pižame, si nadenem enega izmed najlepših kompletkov iz linije Lisca Selection in izberem primeren stajling za popoldne, ki je pred menoj. Kako preživljam trenutke po opravkih in svoje leteče dni, vam bom morda razkrila kdaj drugič, danes pa se bom bolj ali manj osredotočila na delovne dni doma.

Enkrat med 12.00 in 16.00 trebušček hoče kosilo. Ob 16h mu sicer ni preveč všeč, a je poslušen in razume, da mora včasih malo potrpeti in bo kasneje res predel od ugodja 🙂

17.00 – 19.00 velikokrat namenim bloganju in »instagramiranju«; najprej se s telefonom sprehodim po Instagram objavah drugih ljudi in pogledam, kako so preživeli dan, jim kaj pokomentiram in polajkam, nato pa se z Lenovo Yoga zaprem v svoj kotiček ali se udobno namestim na posteljo, za urico ali dve odmislim vse in se prepustim svojemu spletnemu otročičku Love, Eva ♥ Najbrž se sprašujete, kdaj nastajajo fotografije za blog? To je vsakokrat drugače in vse zavisi od tega, kdaj ima čas moja fotografinja Katarina Veselič. Zaradi magične jutranje svetlobe pa se najraje dobiva pred 12.00, takrat se sicer moj klasični jutranji ritual podre in moram vsaj del vsebin za grazia.si pripraviti dan prej, jutro pa namenim urejanju frizure in nanašanju malce močnejšega make-upa.

Ob 20.00 nastopi trenutek, ko absolutno zaključim vse svoje obveznosti in z možem ob čaju na Lenovo Yoga pogledava kak film ali pa se s knjigo odpravim v posteljo in poskrbim, da se pred potopom v spanec res sprostim. Tukaj za popoln videz ponovno poskrbi Lisca s svojimi lušnimi spalnimi srajčkami in kombinezoni, s katerimi smo lahko ženske res zapeljive in urejene v vsakem trenutku dneva.

22.00 – 23.00 Lahko noč, dragi moji.

Želiš izvedeti več o računalniku Lenovo Yoga, ki me spremlja skozi velik del dneva? Klik klik na: https://zmorejovec.si/?utm_source=loveeva&utm_campaign=lenovo-yoga&utm_medium=blog#yoga900

Nosim:

Športni komplet Cheek by Lisca

Pižama Lisca Fashion

Modrček Lisca Selection

Spalni kombinezon Lisca Selection

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like