Beauty

Poceni in hitro do zelooooo dolgih trepalnic!

30/01/2016

Pred nekaj dnevi sem z vami delila svojih šest najljubših lepotilnih izdelkov in med njimi izpostavila tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash (TUKAJ). Ko sem ta izdelek zasledila na trgu, sem bila sprva skeptična o njem. Ne samo v njegovo delovanje, pač pa sem imela tudi strah glede njegove agresivnosti. Imam modre oči in izredno tanko kožo vek, oči se mi hitro solzijo in že najmanjša reč jih draži. Prvi nanos seruma sem tako nanesla zelo prestrašeno in previdno, pa čeprav v opisu izdelka piše, da je serum primeren tudi za občutljive oči. A strah je bil povsem neupravičen. Serum ima tanek aplikator v obliki eyelinerja za natančen nanos seruma ob zunanji liniji trepalnic. Nanesla sem ga takoj, ko sem si zvečer in zjutraj očistila obraz. Nato sem nadaljevala z običajno nego obraza in zjutraj z ličenjem.

Prej in potem

Prej in potem

Z nanašanjem seruma sem začela 6. decembra 2015 in že po nekaj dneh uporabe sem opazila, da mi trepalnice ne odpadajo, da so močnejše in se lepo svetijo. Nekako sem se tudi brez nanosa maskare počutila, da imam trepalnice lepše in oči v splošnem bolj poudarjene. Po enem mesecu je bil rezultat uporabe le še bolj potenciran. Da se razumemo. Dolge trepalnice imam že v osnovi, ampak sedaj se mi včasih zazdi, kot da sem si mednje dodala umetne čopke, ker so v le nekaj tednih trepalnice zrasle za vsaj milimeter, na zunanjih kotičkih celo dva, predvsem pa so še bolj zavihane in polne. Ravno v tem tednu me je nekaj deklet, celo sodelavka iz pisarne, ki me gleda vsak dan, vprašalo, ali sem si dala umetne trepalnice. Niso mogle verjeti, da ja za takšen čudež poskrbel le en serum. Slednjega preprosto ne morem prehvaliti in ga svetujem vsem, ki si želite bolj prodornega in poudarjenega pogleda, daljših, močnejših in bolj zavitih trepalnic.

Po enem mesecu uporabe seruma, ko sem si trepalnice poudarila še z maskaro ...

Po enem mesecu uporabe seruma, ko sem si trepalnice poudarila še z maskaro …

Sem vas prepričala? Izvrstno! Nakup lahko opravite kar iz domačega naslonjača. Več na tej povezavi: TUKAJ

In kaj o serumu za rast trepalnic Lux Factor Eyelash menijo strokovnjaki in znane Slovenke?

Lux-Factor Eyelash je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji. Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču. Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash primerna tudi za najbolj občutljive oči. Kombinacija skrbno izbranih naravnih in klinično testiranih sestavin v serumu dokazano deluje stimulativno na rast trepalnic že v foliklu. Hkrati ustvarja tanek sloj zaščite, zaradi česar se trepalnice manj lomijo in manj izpadajo. 100 % učinkovita inovacija že v 2-4 tednih pomaga do gostejših, daljših, temnejših in polnejših trepalnic, deluje pa tudi na obrveh.

luxfactor_eyelash1 (1)

“Nad serumom za rast trepalnic Lux-Factor sem navdušena, saj ima vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen, brez stranskih učinkov in izredno učinkovit. Kot strokovnjakinja, magistra farmacije, absolutno priporočam uporabo klinično testiranega seruma za rast trepalnic Lux-Factor,” je povedala Nina Šurbek Fošnaric, mag. farmacije.

“Serum ne draži oči, je zelo priročen in po rednem nanašanju zjutraj in zvečer sem kmalu opazila razliko. Škoda, da ga nisem odkrila že prej. Koliko denarja in časa bi prihranila na make-upu. Zdaj sem lahko na revijah in dogodkih brez umetnih trepalnic, saj so se mi že po enem mesecu uporabe Lux-Factor seruma, trepalnice čisto obnovile. Bolj goste in daljše so ter močne, kot bi bile umetne,” svojo izkušnjo deli Iris Mulej, z njo se strinja tudi Oriana Girotto: “Narava mi je podarila dolge in goste trepalnice, zato, roko na srce, se mi uporaba seruma ni zdela potrebna, saj sem menila, da po tretmaju ne bi bilo videti velike razlike. A že po 3 tednih rednega nanosa so moje oči krasile vidno močnejše, debelejše in gostejše trepalnice, pripravljene bolje sprejeti ličilo za trepalnice. Večkrat me zdaj ljudje sprašujejo, ali nosim umetne.”

Foto (naslovna): Simon Avbar in Katja Drnovšek Photography

You Might Also Like